🔥İndirim Epic Games de Assassin's Creed oyunlarında %85 e varan indirimler.

Reaksiyon skoru
18
Assassin's Creed Valhalla = 299,80₺
Assassin's Creed Syndicate = 149,85₺
Assassin's Creed Mirage = 374,70₺
Assassin's Creed Origins = 149,90₺
Assassin's Creed Odyssey = 224,85₺
Assassin's Creed Unity = 112,35₺
Assassin's Creed Rogue = 74,85₺
Assassin's Creed Odyssey Altın Sürüm = 374,85₺
Assassin's Creed Shadows = 1,171 ₺

Birkaç tane eklenti paketi de indirimde şu an.

İndirimler 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor.

Origins güzel aslında

Açık dünyada atla gezeyim manzara izleyim dersen güzel, ama güzel olan tek tarafı bu.
Npc'ler falan sıfır canlılık, dümdüz duvara konuşuyormuş gibi hepsi, çok tatsız. Nitelikli denebilecek tek bir yan görev bile yok koca oyunda.
Odyssey'de bu sorunu çözüp ortalama bir oyun çıkartmayı başarmışlar, kendini oynatıyor o, ama tamamen tekrara düşüyor bir yerden sonra.
Yine de yeni jenerasyon AC oyunu oynamak isteyen biri için tek tercih Odyysey olmalı. 224 TL gayet iyi fiyat düşününce.

Assassin's Creed Valhalla = 299,80₺
Assassin's Creed Syndicate = 149,85₺
Assassin's Creed Mirage = 374,70₺
Assassin's Creed Origins = 149,90₺
Assassin's Creed Odyssey = 224,85₺
Assassin's Creed Unity = 112,35₺
Assassin's Creed Rogue = 74,85₺
Assassin's Creed Odyssey Altın Sürüm = 374,85₺
Assassin's Creed Shadows = 1,171 ₺

Birkaç tane eklenti paketi de indirimde şu an.

İndirimler 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor.
Rogue ve odyseyy çok hoş

Açık dünyada atla gezeyim manzara izleyim dersen güzel, ama güzel olan tek tarafı bu.
Npc'ler falan sıfır canlılık, dümdüz duvara konuşuyormuş gibi hepsi, çok tatsız. Nitelikli denebilecek tek bir yan görev bile yok koca oyunda.
Odyssey'de bu sorunu çözüp ortalama bir oyun çıkartmayı başarmışlar, kendini oynatıyor o, ama tamamen tekrara düşüyor bir yerden sonra.
Yine de yeni jenerasyon AC oyunu oynamak isteyen biri için tek tercih Odyysey olmalı. 224 TL gayet iyi fiyat düşününce.
E tabi Ubisoft 1 oyunu çıkartıcağı zamanda üçünü aynı anda çıkartıyor özellikle görevleri bi türlü güncelleyemediler Origins ı almayı düşünüyorum ama inşallah yine kuş tüyü toplamayız.

Hepsi de birbirinin aynısı olan beş para etmez oyunlar, 50 TL'nin altına düşmediği sürece alınmaz.
Origin
Valhalla
Odyseyy

nasıl birbirinin aynısı? 3 ude farklı çağlarda geçiyordur umarım youtubeden bir kaç gameplaye göz atmışsındır.

Origin
Valhalla
Odyseyy

nasıl birbirinin aynısı? 3 ude farklı çağlarda geçiyordur umarım youtubeden bir kaç gameplaye göz atmışsındır.

Hepsini oynadım merak etme, Vallhala hariç saydığın iki oyunu bitirdim hatta.
Bahsettiğin gibi hepsi farklı çağ ve temada geçiyor, lakin tek fark bu. Hepsi de aynı temelin üzerine inşa edilip 1-2 traşlandıktan sonra yeni oyunmuş gibi sunulan zırvalar. Odyseyy ile Valhalla arasında tema hariç ne fark var desem sunabileceğin 1-2 madde dışında hiçbir fark yok.

Bunu ben demiyorum bu arada, genel oyuncu topluluğu bu kanıda ki Ubisoft dahi bu durumu kabulleniyor.
Shadows ve Mirage'ı pazarlamaya çalışırken bu sefer gerçekten yeni bir şeyler yapıyoruz diye 50 kere vurguladı adamlar.

Mirage oynuyorum game passtr var diye o da. Bi oyun hiçmi gelişmez cidden. Black flag kadar bile oynatmıyor kendiniki cidden tim oyunlar aynı.

Geri