Yunusemre27
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Yazdımolay ?
İ5 2400, 8GB ram, MSI RX 460 2GBDirekt oyunu ve sistem bilgini yaz ona göre bakayım.
Oyun fortniteDirekt oyunu ve sistem bilgini yaz ona göre bakayım.
İ5 2400, 8GB ram, MSI RX 460 2GB
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Oyun fortnite
sipariş ettim derken umarım çok ucuza 2.el almışsındırArkadaşlar şimdi burda minimuma i3 3. Nesil yazıyor ben bir PC sipariş ettim onda i5 2. Nesil var oynatır mı?
Yazdım
2200₺’ye aldım iyi almış mıyım?sipariş ettim derken umarım çok ucuza 2.el almışsındır
10 yıllık parçalar çünkü
fena değilmiş hayırlı olsun2200₺’ye aldım iyi almış mıyım?
Ekran kartın nedir? ben i3 10100f ve gt 1030 ile zorlanıyordum fortniteda bildiğin oynuyamıyordum 2060 aldımda düzelttik sorunu ekran kartı önemliArkadaşlar şimdi burda minimuma i3 3. Nesil yazıyor ben bir PC sipariş ettim onda i5 2. Nesil var oynatır mı?
Yazdım
Eskiden bende GT 1030 ile fortnite oynamaya çalışıyordum vram çok önemli ne yaparsan yap drop giriyor vram az çünküEkran kartın nedir? ben i3 10100f ve gt 1030 ile zorlanıyordum fortniteda bildiğin oynuyamıyordum 2060 aldımda düzelttik sorunu ekran kartı önemli
2GB vram artık çok az hatta oyun için imkansız gibi bir şey minimum 4gb alınmalıEskiden bende GT 1030 ile fortnite oynamaya çalışıyordum vram çok önemli ne yaparsan yap drop giriyor vram az çünkü
Bence 4 GB yeterli millet 8 GB az diye ağlıyor ama rdr 2 ultra ayarlarda falan oynamıyorsan 4 GB yeter2GB vram artık çok az hatta oyun için imkansız gibi bir şey minimum 4gb alınmalı