Deluxe versiyon girmiş. Fiyat da süper.Alan Wake 2 bu sefer indirime girmemis.
rdr1 i almadan 2yi bitirmek nasıl oluyor yanlış anlama bilmiyorum diye sordum alıcamda tavsiyenize göreRDR2 ve Witcher 3 kesinlikle bitirilmesi gereken oyunlar ve fiyatları da çok uygun.
harbiden iyiymis, normal versiyonu birkac seferki indirimde almamistim bunu degerlendireyim, bilgi icin tesekkurDeluxe versiyon girmiş. Fiyat da süper.
Önce RDR2yi bitirmek lazım hocam benim şahsi görüşüm. Çünkü kronolojik olarak RDR2'nin geçtiği zaman, RDR1'den daha önce yılda gerçekleşiyor. İllaha ben ilk RDR1 oynayacağım diyen birine bir şey diyemem ben ben ilk 2. oyunu, sonra 1. oyunu bitirdim.rdr1 i almadan 2yi bitirmek nasıl oluyor yanlış anlama bilmiyorum diye sordum alıcamda tavsiyenize göre
Önce RDR2yi bitirmek lazım hocam benim şahsi görüşüm. Çünkü kronolojik olarak RDR2'nin geçtiği zaman, RDR1'den daha önce yılda gerçekleşiyor. İllaha ben ilk RDR1 oynayacağım diyen birine bir şey diyemem ben ben ilk 2. oyunu, sonra 1. oyunu bitirdim.
Geçtiği yıllar
RDR2: 1899-1907
RDR1: 1911
o zaman öyle yapıcaz ve god of war'ıda almayı düşünüyorumÖnce RDR2yi bitirmek lazım hocam benim şahsi görüşüm. Çünkü kronolojik olarak RDR2'nin geçtiği zaman, RDR1'den daha önce yılda gerçekleşiyor. İllaha ben ilk RDR1 oynayacağım diyen birine bir şey diyemem ben ben ilk 2. oyunu, sonra 1. oyunu bitirdim.
Geçtiği yıllar
RDR2: 1899-1907
RDR1: 1911
One la yeni moderatör mü geldi siteye