epic games oyunu alamıyorum

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
başka konu açsam bu kadar yazmassınız gerçekten :D

orası öyle fakat yatırım gibi bir şey buda
Ya kardeşim ne yatırımı bırak yatırım diyorsun. Aç gözlülük yapmanın bi anlamı yok bedavaya aldığın ürünü 80 - 100 TL'den satıp sana 300 lira para kazandıracak 300 TL ne seni zengin eder nede batırır. Boşu boşuna yapma böyle şeyler

Ya kardeşim ne yatırımı bırak yatırım diyorsun. Aç gözlülük yapmanın bi anlamı yok bedavaya aldığın ürünü 80 - 100 TL'den satıp sana 300 lira para kazandıracak 300 TL ne seni zengin eder nede batırır. Boşu boşuna yapma böyle şeyler
80 100mü nE bahsettiğim para 20 30 tl
Post automatically merged:

2 3 tane hesap açıp alırsın arkadaşların üşengeçtir anlarım ama bunu satma eylemine girmek kısa süreli mutluluk versede uzun vadeli bir sorun olacaktır.
ne gibi sorun

Ben sırf 1 kere alabilmek için 1 saat bekledim ama başka kişiler ise 3. de yetmiyor ve 4.yü almaya çalışıyor bu arada report etme falan varmı? yoksa direk mail atsak yetermi?

Peki kötü amaçla kullanacak olan bir kişiye bu videoyu göstermek ne kadar doğru güzel kardeşim ???????????
ben atmasam zaten kendi bulucak zor bişey degil + olarak çocuk satcam dememişki belki başkasına alıyordur

ben atmasam zaten kendi bulucak zor bişey degil + olarak çocuk satcam dememişki belki başkasına alıyordur
pardon saatcam demiş
şimdi gördüm

pardon saatcam demiş
şimdi gördüm
1 adet kuzenime 1 adet arkadaşıma 1 adet 20 30 TL'ye satmak için bu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,981
Üyeler