Neler Yeni

Epic, GOG, Steam internetsiz oynayabilir miyim?

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Merhaba dostlar,
Epic, GOG, Steam internetsiz oynayabilir miyim? Korsan da indirebilirim ama korkuyorum.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
epicde oynanmıyor denedim.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
steamda dediğin gibi çevrimdışı modda girer ama gog bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

epicde offline seçeneği varmış. yeni gördüm :D
Epic, GOG ve Steam üzerinde oyunları internetsiz oynayıp oynayamayacağınız, oyunun türüne ve platformun gereksinimlerine bağlıdır. İşte her bir platform için genel bilgiler:

1. Epic Games Store:
    • Epic Games'ten indirdiğiniz oyunlar genellikle internetsiz oynanabilir. Ancak, bazı oyunlar (örneğin çevrimiçi çok oyunculu oyunlar) internet gerektirebilir.
    • Çevrimdışı oynamak için oyunları indirdikten sonra Epic Games Launcher'ı açıp "Go Offline" seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede oyunları internetsiz oynayabilirsiniz.
  2. GOG (Good Old Games):
    • GOG, DRM'siz (Digital Rights Management) oyunlar sunduğu için oyunları tamamen çevrimdışı oynayabilirsiniz. GOG'dan satın aldığınız oyunları internet bağlantısı olmadan oynayabilirsiniz.
    • GOG Galaxy uygulaması üzerinden çevrimdışı oynamak isterseniz, oyunu bir kez indirip kurduktan sonra, uygulamayı çevrimdışı moda alabilirsiniz.
  3. Steam:
    • Steam üzerinden oyun oynamak için genellikle internet bağlantısı gereklidir, ancak Steam'in çevrimdışı modu sayesinde internetsiz oyun oynanabilir. Bunun için, oyunları indirip kurduktan sonra Steam'i çevrimdışı moda almanız gerekir.
    • Çevrimdışı oynamak için Steam'e bir kez giriş yaptıktan sonra, Steam menüsünden "Go Offline" seçeneğini seçebilirsiniz.
    • Ancak, bazı oyunlar, özellikle çevrimiçi çok oyunculu modları olanlar, çevrimdışı oynanamayabilir.

Özetle:

• Epic ve GOG çoğunlukla çevrimdışı oynama imkanı sağlar.
  • Steam'de oyunları çevrimdışı oynamak mümkündür ancak bazı oyunlar çevrimdışı modda çalışmayabilir.

Her durumda, oyunların çevrimdışı modda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için oyunların gereksinimlerini kontrol etmeniz faydalı olacaktır.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
steamda dediğin gibi çevrimdışı modda girer ama gog bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

epicde offline seçeneği varmış. yeni gördüm :D
Epic, GOG ve Steam üzerinde oyunları internetsiz oynayıp oynayamayacağınız, oyunun türüne ve platformun gereksinimlerine bağlıdır. İşte her bir platform için genel bilgiler:

1. Epic Games Store:
    • Epic Games'ten indirdiğiniz oyunlar genellikle internetsiz oynanabilir. Ancak, bazı oyunlar (örneğin çevrimiçi çok oyunculu oyunlar) internet gerektirebilir.
    • Çevrimdışı oynamak için oyunları indirdikten sonra Epic Games Launcher'ı açıp "Go Offline" seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu sayede oyunları internetsiz oynayabilirsiniz.
  2. GOG (Good Old Games):
    • GOG, DRM'siz (Digital Rights Management) oyunlar sunduğu için oyunları tamamen çevrimdışı oynayabilirsiniz. GOG'dan satın aldığınız oyunları internet bağlantısı olmadan oynayabilirsiniz.
    • GOG Galaxy uygulaması üzerinden çevrimdışı oynamak isterseniz, oyunu bir kez indirip kurduktan sonra, uygulamayı çevrimdışı moda alabilirsiniz.
  3. Steam:
    • Steam üzerinden oyun oynamak için genellikle internet bağlantısı gereklidir, ancak Steam'in çevrimdışı modu sayesinde internetsiz oyun oynanabilir. Bunun için, oyunları indirip kurduktan sonra Steam'i çevrimdışı moda almanız gerekir.
    • Çevrimdışı oynamak için Steam'e bir kez giriş yaptıktan sonra, Steam menüsünden "Go Offline" seçeneğini seçebilirsiniz.
    • Ancak, bazı oyunlar, özellikle çevrimiçi çok oyunculu modları olanlar, çevrimdışı oynanamayabilir.

Özetle:

• Epic ve GOG çoğunlukla çevrimdışı oynama imkanı sağlar.
  • Steam'de oyunları çevrimdışı oynamak mümkündür ancak bazı oyunlar çevrimdışı modda çalışmayabilir.

Her durumda, oyunların çevrimdışı modda çalışıp çalışmadığını öğrenmek için oyunların gereksinimlerini kontrol etmeniz faydalı olacaktır.
Hocam peki GOG dan nasıl ücretsiz oyun alacağım? GOG'a nasıl üye olup indireceğim?

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,868
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Hocam peki GOG dan nasıl ücretsiz oyun alacağım? GOG'a nasıl üye olup indireceğim?
Amazon prime veriyordu . Ucretsiz oyunlar . Samsung tel varsa memberdan 4 aylık ucretsiz üyelik alabilirsin . Zamanı bitmediyse tabi.

"GOG"dan kastınız GOG Galaxy uygulaması mı, yoksa GOG'dan satın aldığınız bir oyunu mu indirmek istiyorsunuz?

GOG Galaxy İndirme

1. GOG resmi sitesine gidin.

2. "Download GOG Galaxy" butonuna tıklayın.

3. İndirdiğiniz dosyayı açarak kurulumu tamamlayın.

GOG'dan Oyun İndirme

1. GOG.com sitesine girin ve hesabınıza giriş yapın.

2. "Library" (Kütüphane) sekmesine gidin.

3. İndirmek istediğiniz oyunu seçin.

4. "Download Offline Backup Game Installers" seçeneğini kullanarak oyunun setup dosyasını indirin.

5. İndirilen dosyayı açarak oyunu kurun.

Daha spesifik bir şey soruyorsanız detay verir misiniz?

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Amazon prime veriyordu . Ucretsiz oyunlar . Samsung tel varsa memberdan 4 aylık ucretsiz üyelik alabilirsin . Zamanı bitmediyse tabi.

"GOG"dan kastınız GOG Galaxy uygulaması mı, yoksa GOG'dan satın aldığınız bir oyunu mu indirmek istiyorsunuz?

GOG Galaxy İndirme

1. GOG resmi sitesine gidin.

2. "Download GOG Galaxy" butonuna tıklayın.

3. İndirdiğiniz dosyayı açarak kurulumu tamamlayın.

GOG'dan Oyun İndirme

1. GOG.com sitesine girin ve hesabınıza giriş yapın.

2. "Library" (Kütüphane) sekmesine gidin.

3. İndirmek istediğiniz oyunu seçin.

4. "Download Offline Backup Game Installers" seçeneğini kullanarak oyunun setup dosyasını indirin.

5. İndirilen dosyayı açarak oyunu kurun.

Daha spesifik bir şey soruyorsanız detay verir misiniz?
Hocam ben paralı üyelikle felan uğraşamam. Epic gibi girip ücretsiz oynumu almak istiyorum.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
619
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
rdr2 yakın zamanda denedim steam'de offline oynanmıyor.

Can801

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Can
Hocalarım yardım eder misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri