Epik rap dissleşmeleri

Aybars Han

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,692
Değişik bi konu olcak ama güzel olacak bence. burda rap severlerle birlikte en eğlenceli süren disslerin kim kazandı vs. tartışacağız konu açmak gerekirse şehinşah no1 çok ironik bi dissleşmeydi tam kimin kazandığını hatırlamıyorum ama ikiside iyi laff sokmuştu.

Grogi vs Hidra'dan sonra bıraktım takip etmeyi. Tarihin en iyi battle ı olabilir

NO1 aldı la tabii şeyn diss atmadı ki öylesine muziplik olsun diye salladı

Epic Rap Battles isminde bir youtube kanalı var. Konuya tam uymasada çok keyifli izlemesi tavsiye ederim. Bakınız.
Şanışer biliyorsanız şer vs rota kim aldı sizce güya2 sağlamdı ama rota da çok sinirli adam olayları tam bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Grogi vs Hidra'dan sonra bıraktım takip etmeyi. Tarihin en iyi battle ı olabilir
oda var şimdi hidra çok pis duruma getirmişti grogiyi freestyle fln müq.

Şanışer biliyorsanız şer vs rota kim aldı sizce güya2 sağlamdı ama rota da çok sinirli adam olayları tam bilmiyorum

oda var şimdi hidra çok pis duruma getirmişti grogiyi freestyle fln müq.
Rota bir p!çtir o dissleşmeyi de Şanışer almıştır saygılar

Rota bir p!çtir o dissleşmeyi de Şanışer almıştır saygılar
Bildiğim kadarıyla şer rota yı desteklediğini ama bunu videoya çekip ortalığı birbirine vermesi yanlış olduğunu söylemişti rota da kudurmuştu en son bildiğim kadarıyla şer almıştı peki güya dan sonra cevap verdi mi rota bide rotaya neden sinirlisin bu kadar

Şunlar da arada kalmasın

Bildiğim kadarıyla şer rota yı desteklediğini ama bunu videoya çekip ortalığı birbirine vermesi yanlış olduğunu söylemişti rota da kudurmuştu en son bildiğim kadarıyla şer almıştı peki güya dan sonra cevap verdi mi rota bide rotaya neden sinirlisin bu kadar
Hiç sevmiyom rota'yı bilmiyorum sevmiyorum, piyasada çok da sevilmiyor zaten ben de sevimyorum.

Şunlar da arada kalmasın

Hiç sevmiyom rota'yı bilmiyorum sevmiyorum, piyasada çok da sevilmiyor zaten ben de sevimyorum.
Peki ceg vs şer kim aldı ceg aldı diye biliyorum

Batarya/İçyüz disslemesi türkiye tarihinin en iyi dissleşmelerindendir direkt aga.

Hele şu diss çok iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,742
Üyeler
188,652
Son üye
melihgungor22
Geri