goku010203
80+ Bronze
Benidestok gelirse etiketler misiniz
Benidestok gelirse etiketler misiniz
Uyarbeni de etiketleyin lütfen akko 5075 iso için uygun mudur tam bilmiyorum ama.
Benide
beni de etiketleyin lütfen akko 5075 iso için uygun mudur tam bilmiyorum ama.
aliexpresste 2 renk stokta var fakat vergi dahil 323 tutuyor. stok beklemek istemeyen bakabilir. epomaker sitesindeki indirimde yarın bitiyor. https://tr.aliexpress.com/item/1005...3695897.1005004181586255&gatewayAdapt=glo2turstok gelirse etiketler misiniz
mekanik klavyelerde büyük tuşların (Space, Enter, Shift vb.) dengeli, sessiz ve pürüzsüz basılmasını sağlar. premium klavyelerde hali hazırda lube lu şekilde üstünde geliyor.Ne işe yarıyor bu alet
Benide
siyah rengi stoktabeni de etiketleyin lütfen akko 5075 iso için uygun mudur tam bilmiyorum ama.
stok gelirse etiketler misiniz
aldım hocam teşekkürler
Yetisemdim klavyeye lube lazım bunu alsam iş yapar mı bazı tuslarda cok sürtünme var ve rahatsız ediyor. Klavye yunzii rt80
l140 lubu. chatgpt kalın da gelir diyor olurda diyor. internette bilgi bulamadım. epomakera sordum fakat dönüş yapmadılar. tahminimce kalın gelecektir switch için.Yetisemdim klavyeye lube lazım bunu alsam iş yapar mı bazı tuslarda cok sürtünme var ve rahatsız ediyor. Klavye yunzii rt80
Siz ürün gelince söylersiniz hocam aliexpressten alırım. Bugün indirim bitiyosa stoğa gelsin alırım yinede.l140 lubu. chatgpt kalın da gelir diyor olurda diyor. internette bilgi bulamadım. epomakera sordum fakat dönüş yapmadılar. tahminimce kalın gelecektir switch için.