abbbasyanbasan
80+
Aulayı mı sattınDün bana 2400tlye nasıl sattın diyenler bu konuyu görünce anlamıştır
Aulayı mı sattınDün bana 2400tlye nasıl sattın diyenler bu konuyu görünce anlamıştır
iptal et geri göndermesi de ücretliKanka belki gelir ya :') Altı üstü klavye...
Beyler öncelikle s.a
Epomaker X Aula klavye aldım epomaker sitesinden. Gümrükte sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı ? Bilenler bi' yardımcı olabilir mi?
Alıntıyı görüntüle
la yapma valla değmez kargoyu sana kitleyecekler ticari lisans alman lazım 30 euro üzerineBeyler gelince görüşürüz, işleyiş nasıl oluyor öğreniriz
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya kral, milletin indirimden aldıkları takıldı mı? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz cidden kupon kullandım aldım? Neden takılsın gümrüğe?
Ne kadar uç düşünüyorsunuz, sebep ne? Onayladım ben siparişi, 15-20 euro kargo dahil yollayacaklar, bekleyip göreceğiz
EvetAulayı mı sattın
Bulmuşsun bu gönderisi sahibi gibi birini işindesin valla
15 euroya fatura kesildi anlatamıyorum ki kargo dahil 15?la yapma valla değmez kargoyu sana kitleyecekler ticari lisans alman lazım 30 euro üzerine
Bulmuşsun bu gönderisi sahibi gibi birini işindesin valla
Bu devlet sence onu yer mi o zaman telefon alalım 5 dolar fatura kestirelim şansın yaver gitmediği sürece o ürün geçmez güncel değerine bakıyorlar15 euroya fatura kesildi anlatamıyorum ki kargo dahil 15?
Yok yavBu devlet sence onu yer mi o zaman telefon alalım 5 dolar fatura kestirelim şansın yaver gitmediği sürece o ürün geçmez güncel değerine bakıyorlar
Ahaha eyvallahBulmuşsun bu gönderisi sahibi gibi birini işindesin valla
hadi diyelim vergi çıkmadı yine 1800 TL para ödemişsin üstüne beklediğin süreyi saymıyorum gidip kapalı kutu ürün alıyorsun o bildiğini yapmışsın umarım umduğun gibi takılmadan gelirYok yav
Ptt ve gümrük memurları sağolsun whatgeeke ayrı epomakere ayrı 700 lira ödemiştimAhaha eyvallah
@Cavuskerem aklıma bizim 27usd fatura kesilip 20usd vergi ödediğimiz ak820pro geldi DD
Milletin aldıkları vergi dahil 1000tl nin altında oluyordu, yani 30€ nun altında oluyordu. Senin aldığın 30€ nun üstünde. Ayrıca Epomaker firması gümrük tarafından mimlenmiş bir firma, zamanında ürünün ederi 50$ ken 5$ diyerek gümrükten geçirdiği için, bi zamanlar gelen geçen tüm ürünlerin isimlerine internetten bakıp fiyatını ürünün üstüne yapıştırıyorlardı. Çok yüksek ihtimalle öyle olacaktır, onlar üstüne 5$ yazsa bile internetten epomaker.com sitesinden fiyatına bakıp ona göre işlem sağlayacaklardır. 30€ üstü ürünleri gümrükten alamıyorsun zaten, almak için bi 10k falan ödemen lazım. Epomaker sitesinden 10 dan fazla siparişim olmuştur bu arada bilerek konuşuyorumBeyler gelince görüşürüz, işleyiş nasıl oluyor öğreniriz
Ya kral, milletin indirimden aldıkları takıldı mı? Saçma sapan yorum yapıyorsunuz cidden kupon kullandım aldım? Neden takılsın gümrüğe?
Ne kadar uç düşünüyorsunuz, sebep ne? Onayladım ben siparişi, 15-20 euro kargo dahil yollayacaklar, bekleyip göreceğiz