Neler Yeni

EPOMAKER X AULA KLAVYE ?

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,961
İsim
Lokman Doğan
kutusundan tut, switchine kadar farklı. epomaker işbirlikçi aula benim aldığım, elin çinlisi dediğinden de sizler aldınız hocam sorun yok.
PATLADIM CAMSLFCDLKMJSAKCMA BİZİMKİ GAMEPOWERLA MI ANLAŞMALI

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
instagram.com/ichbinsarioglu
Şu ana kadar eline ulaşmadıysa takılmıştır gibi geliyor, 23 gündür gümrükten geçip sana gelemeyeceğini sanmıyorum açıkçası

kral, zaten 2-3 hafta epomaker tarafını bekledim. ellerinde benim istediğim model yokmuş yeni gelen parti ile de bana yolladılar :) 11 aralıkta kargoya verildi :)

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,228
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Uygunsuz davranış
Al satçıdan almışsın bir de yapan adama da destek veriyorsun ama düşünmüyorsunki ihtiyacı olmayıp bu 5-10 tane alanlar olmasa sen zaten kendin 2.yi yine temudan tedarik edebilecektin enayilik yapıyorsunuz bir de konuşuyorsunuz bu forum ne zaman al-sat kitlesinden arınırsa o zaman farklı bir seviyeye evrilecek. Random bir sıcak fırsat konusu açılıyor adam geliyor al-sata gider mi? Kaça koyulur ilana? yazık cidden acınasısınız 😂
Bir gün büyürsün çocuk. Daha fikirlerinin temelini oluşturabilecek kadar deneyime ve o olgun zekaya sahip değilsin. Ayrıca abisi sana kim dedi stokta olmadığı için başka yerden aldığımı? 15 gün bekleme süresi yerine 500 lira vermek benim için çok daha cazipti.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
Bir gün büyürsün çocuk. Daha fikirlerinin temelini oluşturabilecek kadar deneyime ve o olgun zekaya sahip değilsin. Ayrıca abisi sana kim dedi stokta olmadığı için başka yerden aldığımı? 15 gün bekleme süresi yerine 500 lira vermek benim için çok daha cazipti.

hocam ne klavye aldım ama :D sallayan sallayana :kekw:

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
cidden öyle konu iyice dağılmış

sadece fazladan para verdim tüm mevzu bu hocam :D herkesi s*lak yerine koymaya bayılıyorlar hatta az önce arkadaşın birisi "bizimki epomaker işbirlikçi değil mi hahahaha?" diye bağırmış, bir arkadaş almış temudan hiçbir yerinde epomaker ibaresi göremedim:d elinde aula f75 olan var mı hiç epomaker ibareli?

Ldrago

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Salih
Uygunsuz davranış
Bana çocuk diyene bak 1 yaş büyüksün benden ama zeka yaşın o kadar gelişmemiş belliki hala idrak edemiyorsun neyse izmir çocuğusun bir şeyler yemeye alışkınsındır en baştan bilseydim sorgulamazdım bu tercihini

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
sadece fazladan para verdim tüm mevzu bu hocam :D herkesi s*lak yerine koymaya bayılıyorlar hatta az önce arkadaşın birisi "bizimki epomaker işbirlikçi değil mi hahahaha?" diye bağırmış, bir arkadaş almış temudan hiçbir yerinde epomaker ibaresi göremedim:d elinde aula f75 olan var mı hiç epomaker ibareli?
Ben de var hocam 2 tane aldım hatta birinde sorun çıkmıştı epomaker'ın desteğine yazdığımda ürün kodunu doğruladılar ve yardımcı da oldular. Her yerinde Epomaker iş birliği olduğu yazıyor. Zaten bu modelin Epomaker iş birliği olmayan versiyonu diye bir şey yok :) 70 Dolar kadar para vermiş youtuberların kutu açılım videolarına vs. de bakmıştım birebir aynı kutu, aynı ürün. Temudan almadan önce de Aula'ya sormuştuk ,bu ürünün fiyatı hatalı mı gibi bir şey sormuştuk, markayı tanıtmak için böyle bir indirim yaptık orjinal ürün dediler. Kısacası temudan 900 liraya aldığımız ile senin 50 dolara aldığın aynı klavye.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,349
İsim
Muhammed efe
Kardeşim istediğin yerden al bu kimseyi ilgilendirmez ama ürünler arasında hiçbir fark yok anla lütfen artık bunu. Sadece etiket değiştiriyorlar. Senin ki daha iyi falan değil. He en fazla switch modeli cart değilde curttur yine aynı markaya ait farklı bi switch modeilir. Epomaker sitesinde daha fazla seçenek olduğu için.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kardeşim istediğin yerden al bu kimseyi ilgilendirmez ama ürünler arasında hiçbir fark yok anla lütfen artık bunu. Sadece etiket değiştiriyorlar. Senin ki daha iyi falan değil. He en fazla switch modeli cart değilde curttur yine aynı markaya ait farklı bi switch modeilir. Epomaker sitesinde daha fazla seçenek olduğu için.
Epomaker sitesinde Leobog Reaper Switch olan seçenekle aynı switch geliyor.

callousness

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Ahmet SARIOĞLU
Instagram
hocam dogrudur, etiket değişiyor yine dogru. videoları da izledim kutular da farklı ondan diyorum :kedi: gelirse şayet görürüz :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Epomaker sitesinde Leobog Reaper Switch olan seçenekle aynı switch geliyor.
Ice Vein Switch aldım :kedi:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,293
Üyeler
163,463
Son üye
Deakes
Top Bottom