Zorbey1998
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 188
İnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?
Ben de araştırdım da hakkaten bulamadım. İslamcılar daha kadınınkini tartışıyorlar. Erkeğe geçmemişler. (güncelleme gelmemiş). Daha kadının günah olup olmadığını tartışıyorlar erkeklerin ki hayli hayli günahtır mantığı var herhalde.İnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?
Ondan bir şey olmaz eğlencesine yapıyorsun zaten.KSHSKHDKDBDKDXKDK ilk defa tırnak uzattım ablam tutturdu oje sürelim diye şimdi boş yere günaha girmeyelim ya
İslamcılar ne kadar iğrenç bir terim? Gel buna bir güncelleme getirelim?Ben de araştırdım da hakkaten bulamadım. İslamcılar daha kadınınkini tartışıyorlar. Erkeğe geçmemişler. (güncelleme gelmemiş). Daha kadının günah olup olmadığını tartışıyorlar erkeklerin ki hayli hayli günahtır mantığı var herhalde.
Ne diyim knk? İslam araştırmacılarına kısaca İslamcı dedim işte.İslamcılar ne kadar iğrenç bir terim? Gel buna bir güncelleme getirelim?
Ne diyim knk? İslam araştırmacılarına kısaca İslamcı dedim işte.
İnternette baya aradım bulamadım net bir sonuç agalar erkeklerin oje sürmesi günah mı?