La geçen seneye kadar hastalıktır şudur budur diyordun kısaca sürekli kendinle çelişiyorsun. Allah zaten Kur'an-ı Kerim'de açıkça bahsetmiş bunun sıkıntılı ve yasaklanan bir şey olduğunu. Allah eğer ki her şeyi en doğru şekilde yapıyorsa (bana göre evet bildiğim kadarıyla sen de Müslümansın ve İslam dinine mensupsun) bu tarz bir şeyi de yapmayacağından emin olabilirsin. Kısaca bir tercihtir
dsönünki bilim değil yeni Dünya düzenine hizmet. Bilim adı altında şerefsizlikler, şarlatanlıklar yapıyor onun gibi kurumlar. Ona bakılırsa kanadada iklim değişikliği teşhisi konulan biri bile var. Hatta fotoğrafı da vardı diye hatırlıyorum. Araştırabilirsin.
EFI hocam tabii ki DSÖ'ü komple doğru kabul etmiyorum. Sadece bilimin, tıpın söyledikleri benim yaşadıklarımla örtüşüyor. Yani bunu birinci elden yaşayan bilir olarak söylüyorum.
Ayrıca aspartamı da yeni yasakladılar. Onlara göre sado-mado da kişi kendine yapıyorsa sıkıntı yok. 2018 de mi ona da öyle karar verdiler. Politikları nefsi isteklerle doğru orantılı olacak sekilde. İngilizce Wikipedi'da böyle yazıyordu. Dertleri insan sağlığı olsa...
Merhaba Bu konuda "Eşcinsel nedir, ne değildir?" başlığıyla ilgili kendi perspektifimden bir şeyler söyleyeceğim.
Önceki konuma çok saçma yorumlar geldiği için açma gereği duydum. Özellikle "No3"
Eşcinsellik nedir?
Eşcinsellik, kişinin aynı cinsiyetten kişilere duyduğu romantik veya cinsel çekimdir. Eşcinsellik, doğuştan gelen ve değiştirilemeyen bir özelliktir.
Eşcinsellik ne değildir?
No1: Eşcinsellik hastalık değildir!
Bu, eşcinsellik ile ilgili en yaygın ve en zararlı yanlış bilinenlerden biridir. Eşcinsellik bir hastalık veya bozukluk değildir. Dünya Sağlık Örgütü, 1990 yılında eşcinselliği ruhsal hastalıklar listesinden çıkarmıştır. Eşcinsellik, insanların doğal olarak sahip olduğu bir cinsel yönelimdir ve tedavi edilmesi gereken bir sorun değildir. Eşcinsellik, kişinin genetik, hormonal, nörobiyolojik ve psikososyal faktörlerin etkileşimi sonucu oluşan bir özelliktir. Eşcinsellik, kişinin sağlığını, zekasını, kişiliğini veya ahlakını etkilemez. Eşcinseller, heteroseksüeller gibi, normal, sağlıklı ve mutlu olabilirler.
No2: Eşcinsellik tercih değildir, özendirilmeyle oluşacak bir durum değildir!
Bu, eşcinsellik ile ilgili en yaygın ve en yanlış anlaşılan yanlış bilinenlerden biridir. Eşcinsellik bir tercih değildir veya sonradan oluşmaz. Eşcinseller, heteroseksüeller gibi, doğuştan cinsel yönelimlerine sahiptirler. Eşcinsellik, eğitim, çevre, travma veya deneyim gibi dış faktörlerle belirlenmez. Eşcinseller, cinsel yönelimlerini seçmezler, sadece fark ederler. Eşcinsellik, kişinin kendini tanımlama ve ifade etme şeklidir. Eşcinseller, cinsel yönelimlerini değiştirmeye çalıştıklarında, genellikle depresyon, kaygı, stres veya intihar düşünceleri gibi olumsuz sonuçlarla karşılaşırlar. Eşcinseller, cinsel yönelimlerini kabul etmeli ve onunla barışmalıdırlar.
No3: Kız arkadaş olmaması sebebiyle eşcinsel olunmaz!
Bu yorumu görünce bir afallama geldi. Olm bu kadar sığ düşünüyor olamazlar diye. Ama harbi harbi böyle düşünen çok kişi çıktı. Eşcinsel bireyler, kızlardan hoşlanmazlar. Beğenebilirler, iyi geçinebilirler ama bu onlardan hoşlandıkları anlamına gelmez. Zira eşcinsel bireyler tanıdım ve çocuğun kız arkadaş sayısı deli dehşet vardı. Ama çocuk sıfır çekim... Anlatabiliyor muyum? Kendimden örnek vereyim, çok güzel bir kız benle flört etmeye çalışıyordu. Kız güzeldi. Ama kıza karşı hiç çekim hissetmiyordum. Hiçbir kıza hem de. Daha sonrasında ondan önceki kızlar da öyle... Ondan sonra ben acaba hoşlanır mıyım diye bir kızı yemeğe çıkartmıştım. Ama yok abi. Hani anlayın da artık bu öyle bir şey değil. Yani "hiçbir kız bana bakmıyor o zaman toplumun dışladığı ve çok zorluk çekeceğim şekilde bir yaşam süreceğim eşcinselliğe yönelim" lafı ne kadar mantıklı?
Eşcinsellik ile ilgili birçok yanlış bilinen vardır, ancak bunlar gerçeklerle çelişmektedir. Eşcinsellik, doğuştan gelen ve değiştirilemeyen bir cinsel yönelimdir. Eşcinseller, hastalıklı, bozuk, tercihli, zararlı veya anormal değildir. Eşcinseller, toplumun eşit ve saygın üyeleridir ve haklarına ve özgürlüklerine saygı duyulmalıdır. Eşcinsellik ile ilgili yanlış bilinenleri ortadan kaldırmak, eşcinsellerin yaşadığı ayrımcılık, şiddet ve damgalanmayı azaltmak için önemlidir. Eşcinsellik, insanlığın çeşitliliğinin bir parçasıdır. Eşcinsel bireyler diğer insanlar gibi günlük yaşamını sürdürebilir, çevresel zorlayıcı etkenler olmadan psikolojik olarak sağlıklı olabilir ayrıca fiziksel olarak da yaşamlarının kalitesini düşüren engellere sahip değildir.
Kendi perspektifimden bir şeyler, daha önce söylediğim için kısa geçeceğim:
Kendimi bastırdım yıllarca. YILLARCA. (bazılarına göre bastırmaya devam etmeliymişim)
Sonuç:
Majör depresyon
Anksiyete bozukluğu
2 intihar girişimi
3-4 ay önce psikiyatristime durumumu açtım. Daha önce onlara da söylemiyordum. Bunun gayet normal olduğunu, psikiyatrinin bunu gayet ve gayet normal kabul ettiğini söyledi. Bu önce beni bir afallattıydı. Sonra kendim araştırdım. Zaman geldi psikoloğa başladım. Onla daha rahat konuşabildim, öyle bir enerji aldım. O da bunun normal olduğunu söyledi. Kendimle barışmamı sağladı terapi seanslarınca. Dün yine psikiyatriste gittim, bu sefer farklı birine gittim üçüncü bir görüş almak için. O da normal dedi abi.
Ben kendimi bastırmayı bıraktım ve olduğum gibi kabul etmeye başladım.
Sonuçlar:
Haftada 3 4 kere geçirdiğim depresif epizodların sıklığı 3 haftada 1'e düştü.
İntihar düşüncelerim azaldı.
Hayata bağlandım, yaşama sevincim arttı.
Daha mutluyum.
Sonuç olarak demek istediğim şeyler şunlar:
Eşcinsellik, doğuştan gelen bir durum şekil 1A'da görüldüğü gibi.
Eşcinsellik değiştirilemez. Buna yönelik atılan adımlar, tedavi yöntemleri zararlıdır. Bastırmak, yıpratıcı, yorucu ve zararlıdır şekil 1A'da görüldüğü gibi.
Kendinizi değiştirmeye çalışmak yerine kendinizi kabul edin. Hayatla, kendinizle barışın. Gerekirse profesyonel destek alın, almaya çalışın.
Kalın sağlıcakla!
Not: LGBT'yi desteklemiyorum. LGBT'yi zararlı bir örgüt olarak görüyorum. LGBT eşcinsellik değildir. O para kazanmak için kullanılan bir araçtır. Fakat benim yaşadıklarım gerçektir. Bunu bilin. Oğlunuz ve kızınızla sınanmayın sonra Allah tarafından.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ha bir de ilgi çekmek için açtım konuyu, aynenn. Toplumda var olan bu kesimin yaşadıklarını kanıksatmak falan değil yani amacım.
Sen ve senin gibilerinin durumunu 1994'de ki İlluminati oyun kartlarında anlattılar. DSÖ başkanının eski bir terörist vs. olması gibi şeyleri bile sorgulamıyorsunuz:
EFI hocam tabii ki DSÖ'ü komple doğru kabul etmiyorum. Sadece bilimin, tıpın söyledikleri benim yaşadıklarımla örtüşüyor. Yani bunu birinci elden yaşayan bilir olarak söylüyorum.
Doğuştan bir şey demek = Allah beni yanlış yarattı (suçu Allah'a atmak), Kur'an ile çelişiyor demektir. Müslüman biri böyle bir şey demez. İmanını tazelemek zorunda.
Amaan boş ver ya. Ben anlattım. Gerisi sizde. Yani hastalık tanımına uymuyor ama sen bilirsin. Ha dinde kafan karışıyorsa olay ideolojik demektir. Bu da bariz yanlış olduğunu gösteriyor.
Tamam da her kafan karıştığı şeye yanlış diyemezsin ki. Ben bir yeri kaçırıyorum yanlış diyorum. Sonra kacirdigim yeri bulunca ha tamam diyorum. Neyse bu din konusunu kapatalım.
Senin yaşadığın olaylar gerçekten zor. Biz sadece anlamaya çalışırız. Yaşayamayız. Depresyon falan çok zor şeyler yani. Geçmiş olsun ama eşcinsellik normal bir şey değil gerçekten. Doğuştan falan da gelmez.
Doğuştan bir şey demek = Allah beni yanlış yarattı (suçu Allah'a atmak), Kur'an ile çelişiyor demektir. Müslüman biri böyle bir şey demez. İmanını tazelemek zorunda.
yaşadığın olaylar gerçekten zor. Biz sadece anlamaya çalışırız. Yaşayamayız. Depresyon falan çok zor şeyler yani. Geçmiş olsun ama eşcinsellik normal bir şey değil gerçekten. Doğuştan falan da gelmez
Canım olay burada ben değilim. Komple bütün gerçek eşcinseller. Çoğu çevresel toplumsal sebeplerden intihara sürükleniyor. Yani kişinin travmaları olduğu için eşcinsel olmuyor, eşcinsel olduğu ve toplumdan korktuğu için travma yaşıyor. O kadar biyolog, psikiyatrist bilmiyor yani...
Biri intihara sürükleniyorsa orada ben dururum durumu iyileştirmeye çalışırım. Bu konumda da yaptığım bu. Yoksa eşcinsellik normal anormal anlamışsınız pek umurumda değil. Sadece durumun farkında olun ve yanlışlıkla birini kırmayın.
Hocam ben içimdekini anlattım. Artık ne diyorsanız...
Canım olay burada ben değilim. Komple bütün gerçek eşcinseller. Çoğu çevresel toplumsal sebeplerden intihara sürükleniyor. Yani kişinin travmaları olduğu için eşcinsel olmuyor, eşcinsel olduğu ve toplumdan korktuğu için travma yaşıyor. O kadar biyolog, psikiyatrist bilmiyor yani...
Biri intihara sürükleniyorsa orada ben dururum durumu iyileştirmeye çalışırım. Bu konumda da yaptığım bu. Yoksa eşcinsellik normal anormal anlamışsınız pek umurumda değil. Sadece durumun farkında olun ve yanlışlıkla birini kırmayın.
Normal bir durum ise bunlara açıklama bekliyorum:
1. Niye insanlar üzülüyor ve sinirleniyor öğrenince ya da öpüşürken/seks yaparken gördüğünde?
2. Niye birisi karşı cins rolüne (butch lezbiyenler, crossdresslar vs gibi illa olacak değil. Softbutch ya da yalnızca tomboy gibi olanlar daha fazla lezbiyenlerde mesela. Gaylerde ise feminen hareketler vs sergileyenler daha fazla) bürünüyor?
3. Niye lezbiyenlerin çoğu dildo ya da başka penise benzeyen/hatırlatan şeylere ihtiyaç duyuyor?
4. Niye eşcinsel insan sayısı çok az?
Hocam ben içimdekini anlattım. Artık ne diyorsanız...
Eşcinsellik doğuştan gelmez, eşcinsellik bir psikokojik hastalıktır. Kabul edilse de, edilmese de.
Şunu normalleştirmeyi bırakın artık. Herşeye aykırı bu. Bu normal bi durum değil. Psikolojik, ruhsal hastaların kendini iyi hissettiğini sandığı kaçamak bir yoldur.
Normal bir durum ise bunlara açıklama bekliyorum:
1. Niye insanlar üzülüyor ve sinirleniyor öğrenince ya da öpüşürken/seks yaparken gördüğünde?
2. Niye birisi karşı cins rolüne (butch lezbiyenler, crossdresslar vs gibi illa olacak değil. Softbutch ya da yalnızca tomboy gibi olanlar daha fazla lezbiyenlerde mesela. Gaylerde ise feminen hareketler vs sergileyenler daha fazla) bürünüyor?
3. Niye lezbiyenlerin çoğu dildo ya da başka penise benzeyen/hatırlatan şeylere ihtiyaç duyuyor?
4. Niye eşcinsel insan sayısı çok az?
Eşcinsel çiftleri araştır görürsün gerçek mi değil mi... Bu arada yazdığın uyarı bile yanlış bilgi içeriyor. Para için değil nüfus azaltmaya özendirmek için, fıtrat bozmak için. O tür şeyleri fonlayan, sahip çıkan kuruluşlar vs. ALLAH'a haşa savaş açtığından. RABBİMİZE haşa açılmış bir savaş var ve elimizden geldiğince ALLAH'ın düşmanları ile mücadele etmek zorundayız. İslâm galip gelecek diye yan gelip yatamayız, sorumluluğu var.
Eşcinsellik bir hastalıktır tedavi edilmesi gereklidir. Yine açılmış boş bir konu daha. Caner amacın ne çözemiyorum ben bilader açık açık eşcinsel olduğunu açıkladın devamını getirip burada boş boş milleti tartışmaya sürüklemeye gerek yok.