Hayır, doğuştan geldiğine inanmıyorum. İnsanların çevresinden ortamından gördüğü şeylere ilgi duyması ve kendini daha havalı sanması için düşüncelerinin değişip farklı olma çabasından başka bir şey değildir.Eşcinsellik nedir?
Eşcinsellik, kişinin aynı cinsiyetten kişilere duyduğu romantik veya cinsel çekimdir. Eşcinsellik, doğuştan gelen ve değiştirilemeyen bir özelliktir.
Bunun doğuştan geldiğini söylemesi komik buna kendisi bile inanmıyordur.size zararı olmayan bir konuda bu kadar saldırgan olmanızın sebebi nedir sayın forum halkı?
Aynen öyle. Ben önceki konuda umarım bu devam etmez benzeri bir şey yazmıştım ama ediyor. Umarım yönetim dahası olmasının önüne geçer.Eşcinsellik bir hastalıktır tedavi edilmesi gereklidir. Yine açılmış boş bir konu daha. Caner amacın ne çözemiyorum ben bilader açık açık eşcinsel olduğunu açıkladın devamını getirip burada boş boş milleti tartışmaya sürüklemeye gerek yok.
hocam mesela sen su an kizlardan hoslaniyorsun. sen kendini ne kadar zorlarsan zorla, kendini yirtsan da erkeklerden hoslanamayacaksin. yani senin heteroseksuelligin dogustan. heteroseksuellik dogustan ise bu mantikla homoseksuellik de dogustan olur cunku bu insanlar ne kadar istese de karsi cinsten hoslanamiyor ve hemcinsinden hoslaniyor.Eşcinsellik doğuştan geliyor diyen birine demeniz gereken şey "tamam haklısın" deyip bir daha yanıt vermemek olur bırakın kendi dünyasında normalleştirsin çokta tınlamaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bunun doğuştan geldiğini söylemesi komik buna kendisi bile inanmıyordur.
X ve Y'den başka cinsoyet kromozu mu keşfedildi benim mi haberim yok?doğal olarak sahip olduğu
Kendim için konuşuyorum diğer konuda da bu konuda da mesajlarımı okursanız konuyu açan arkadaşı kıracak bir üslupla değil doğru bildiklerimi ve kendimce yanlış gördüğüm bazı noktaları düzeltip konuyu burda ve de daha sonra Google’dan görüp okuyanların hakikati karıştırmaması açısından yazdımsize zararı olmayan bir konuda bu kadar saldırgan olmanızın sebebi nedir sayın forum halkı?
Hiçte bile. Hiçbir delil bile yok öncelikle eşcinselliğin doğuştan olduğuna dair (ki olamaz da zaten). Araştırmalarda bile bununla ilgili hiçbir delil çıkmadı. Milyarlarca insan heteroseksüel iken, bu sapkınlığa sahip azınlık haşa nasıl hasta olmadığını söyleyebiliyorsun?hocam mesela sen su an kizlardan hoslaniyorsun. sen kendini ne kadar zorlarsan zorla, kendini yirtsan da erkeklerden hoslanamayacaksin. yani senin heteroseksuelligin dogustan. heteroseksuellik dogustan ise bu mantikla homoseksuellik de dogustan olur cunku bu insanlar ne kadar istese de karsi cinsten hoslanamiyor ve hemcinsinden hoslaniyor.
hulasa, sizin su an homo olamayacaginiz gibi eskiden hetero olan biri de sonradan homo olmus olamaz.
Doğuştan hemcinsinden hoşlanmak pekte normal gelmiyor, bunun normalleştirilmesi de istemem açıkçası.hocam mesela sen su an kizlardan hoslaniyorsun. sen kendini ne kadar zorlarsan zorla, kendini yirtsan da erkeklerden hoslanamayacaksin. yani senin heteroseksuelligin dogustan. heteroseksuellik dogustan ise bu mantikla homoseksuellik de dogustan olur cunku bu insanlar ne kadar istese de karsi cinsten hoslanamiyor ve hemcinsinden hoslaniyor.
hulasa, sizin su an homo olamayacaginiz gibi eskiden hetero olan biri de sonradan homo olmus olamaz.