Neler Yeni

Eşcinsellik nedir, ne değildir?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,321
İsim
Semih Boran
Doğuştan hemcinsinden hoşlanmak pekte normal gelmiyor, bunun normalleştirilmesi de istemem açıkçası.
Yeni Dünya Düzeni için 30 sene önce çok yavaş şekilde başlatıldı. 5 sene içindeyse hızlandırıldı. Dünya tarihinde böyle bir şey görülmedi daha. Bu bile bir delili.

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,847
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Hiçte bile. Hiçbir delil bile yok öncelikle eşcinselliğin doğuştan olduğuna dair (ki olamaz da zaten). Araştırmalarda bile bununla ilgili hiçbir delil çıkmadı. Milyarlarca insan heteroseksüel iken, bu sapkınlığa sahip azınlık haşa nasıl hasta olmadığını söyleyebiliyorsun?
yeşil ve kırmızı bibere oranla sarı biber yok denecek kadar az bir sayıya sahip ise sarı olması biberin, hastalık mı oluyor?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
hocam mesela sen su an kizlardan hoslaniyorsun. sen kendini ne kadar zorlarsan zorla, kendini yirtsan da erkeklerden hoslanamayacaksin. yani senin heteroseksuelligin dogustan. heteroseksuellik dogustan ise bu mantikla homoseksuellik de dogustan olur cunku bu insanlar ne kadar istese de karsi cinsten hoslanamiyor ve hemcinsinden hoslaniyor.

hulasa, sizin su an homo olamayacaginiz gibi eskiden hetero olan biri de sonradan homo olmus olamaz.
İşte bu mantığı kuramıyorlar. Hawli olmak için dışlanan bir topluluğa dahil olup hayatımı zorlaştırdım aynennnn.
Hastalıktır diyenlerin %100 doğru ü kendi fikrini sanki mutlak gerçekmiş gibi lanse etmesi de cabası.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Baktım senin konun kadar mantıksız işte onu diyorum.
Aynı şey mi?

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Tümay
Hayatını istediğin gibi yaşa dedik formda olay çıkartarak değil. İnsanlar rahatsız oluyor ve istemiyor, beni ilgilendiren bir durum yok açıkçası forma arada giriyorum.

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Sinan
Bu işin sonu yollarda grev yapmaya gidiyor...
Bizene eşcinselsen ne yapmamızı bekliyorsun tebrikmi edelim.
Kaç kere insanlar söyledi kendi içinde ne yapıyorsan yap bağırıp çağırıp kendini ispat etmeye çalışma bize karşı.
İyice suyu çıktı bu konuların bizene yatak odana erkekmi alıyon kadınmı alıyon istersen 5 tane erkek al bizene.
Git babana annene söyle onların fikrini al onların kabul etmesini önemse yüzünü bile görmediğin insanların değil.
Buralarda eş falan arıyosan o tür sitelerde vardır mutlaka git orlarda aran burda ben gay oldum yuppi demenin bir mantığı yok.

Ben Tümay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
558
İsim
Tümay
İşte bu mantığı kuramıyorlar. Hawli olmak için dışlanan bir topluluğa dahil olup hayatımı zorlaştırdım aynennnn.
Hastalıktır diyenlerin %100 doğru ü kendi fikrini sanki mutlak gerçekmiş gibi lanse etmesi de cabası.

Aynı şey mi?
Aynı şey umrumda değiş eşcinsellik nedir ne değildir inan umrumda değil bak yemin ediyorum umrumda değil ya anlatabiliyor muyum?

Aynı şey mi?
Bir düşündüm de benim konum daha mantıklı geldi en azından üreme yolu o şekilde oluyor insanlar bilgilenir.

Sherlockholmes12

80+ Bronze
Bu tür konular keşke donanım arşivi forum tarafından banlansa ve bu konuları açanlar da duruma göre cezalar alsa çünkü bu forumun büyük bir bölümü 18 yaş altı gençlerden oluşuyor bu tür yaşlarda kafa kolay karışabilir ve önümüze bu tür yalan delil konularak açılan konular gerçekten tehlike arz ediyor bence Caner kardeşim lütfen bu tür konuları buraya açmaya devam etme yada bu konuya mesaj yazanlar forum moderatörlerini etiketlesin çünkü yasaklandıkca bu tür konular açılamaz

Emsal

80+ Silver
yeşil ve kırmızı bibere oranla sarı biber yok denecek kadar az bir sayıya sahip ise sarı olması biberin, hastalık mı oluyor?
1706184473316.jpeg

Bunlar da var ama genetiği değiştirince bu hale gelmiş oluyor ya da genetik bir hastalık sonucu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,356
Üyeler
164,298
Son üye
ragnarsson
Top Bottom