İstediğin zaman (min 0.005 ETH) transfer ücretini kendin ödeyerek paranı çekebiliyorsun. Şuan başka bir çekme yöntemi yok.eskiden 0.01 olduğunda 2 hafta sonra cüzdana geçiyordu şimdi biraz menüsü değişmiş gene aynı sistemmi yoksa özelleştirme falanmı yapmam lazım yardım ederseniz sevinirim
nasıl kendi elimde çekiyorumİstediğin zaman (min 0.005 ETH) transfer ücretini kendin ödeyerek paranı çekebiliyorsun. Şuan başka bir çekme yöntemi yok.
İstediğin zaman (min 0.005 ETH) transfer ücretini kendin ödeyerek paranı çekebiliyorsun. Şuan başka bir çekme yöntemi yok.
Mininge yeni başladıysan normal 12 saatte falan yavaş yavaş artıp 30 olur o.nasıl kendi elimde çekiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
reported 38 olmasına rağmen neden avarage 6 birde onu biliyormusunuz
çekim için kaç tl kesim yapıyor pekiMininge yeni başladıysan normal 12 saatte falan yavaş yavaş artıp 30 olur o.
Unpaid balance yanında bir logo gibi bir şey var ona bas manuel çekme için.
Anlık ağ yoğunluğuna göre çok değişiyor ücret, Gwei olarak ETH cinsinden kesiyor transfer ücretini.çekim için kaç TL kesim yapıyor peki
Bariz şekilde az kazandırıyor BinancePool.Arkadaşlar Binance kullansanıza sıfır kesinti yapıyor ve her gece 3-5 arası hesabınıza atıyor kazdığınız madeni.
Ben 37 MH/S ile günlük 30-37 TL arası alıyorum hocam bence normal ya.Bariz şekilde az kazandırıyor BinancePool.
Bugünün kazançlarını bilmiyorum ama ikisini peş peşe çok kez denedim yaklaşık %10 fark var arada. Binance 50 verirken Ethermine 55 civarı veriyordu.Ben 37 MH/S ile günlük 30-37 TL arası alıyorum hocam bence normal ya.