cat6 olmasına dikkat et cat5 alma yeterMerhaba arkadaşlar. Kasama modemden internet çekicem. 10 metre kadar bi kablo almam gerek. İnternetten alayım diyorum. Neye göre almalıyım fiyatlar çok farklı tavsiye verir misiniz?
Hepsiburada gibi sitelerde ucuz fiyatlara bak cat6 alMerhaba arkadaşlar. Kasama modemden internet çekicem. 10 metre kadar bi kablo almam gerek. İnternetten alayım diyorum. Neye göre almalıyım fiyatlar çok farklı tavsiye verir misiniz?
O kablo elektrik sisteminin içine gidiyor benim kullanabileceğim bir kablo değil hocam oHocam servisin kendi dizdiği kabloyu kullanman gerek bence.
Bu arkadaşın paylaştığı olabilir. Ama bazıları internet hızı düşeceğini söylüyorlarUgreen Cat5E Ethernet Kablosu 1 m Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Ugreen Cat5E Ethernet Kablosu 1 m en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam sorun şurdaki neye göre beğenip beğenmiyeceğimi anlamış deilimAynısı bende var memnunum. Bunu beğenmezseniz cat6 olması yeterli zaten
![]()
EYEPC 15 Metre Internet Kablosu Kesintisiz Sağlam Kablo Cat6 Bakır Kablo Fiyatları ve Özellikleri
EYEPC 15 Metre Internet Kablosu Kesintisiz Sağlam Kablo Cat6 Bakır Kablo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Kablodan dolaylı mı düşer hocam hızBu arkadaşın paylaştığı olabilir. Ama bazıları internet hızı düşeceğini söylüyorlar