Oyunun orjinal olacak Steam platformundan alabilirsin yoksa indirimde çok cüzi bir miktara düşüyor fiyatı
Şu oyunu şöyle oynamak istiyorum çok sıkıldım offlinedan nasıl böyle oynayabilirim
Nasıl yapıcam onu bide normalde bile çok drop giriyor böyle daha çok kasar mıtruckersmp sayesinde oynayabilirsin hocam
Oyunum orjinal hocam zaten yapmam gerektiğini söyler misiniz oyundaki onlinelarda çok az kişi var ve girilmiyor hemen doluyor truckersmp de çok kişi var herkes kurallı sürüyor ya o çok hoş oluyorOyunun orjinal olacak Steam platformundan alabilirsin yoksa indirimde çok cüzi bir miktara düşüyor fiyatı
Oyunun kendi online ı var sunucular var onlara katılabilirsin veya truckersmp var onuda deneyebilirsin oyuncu sayısı fazladır ama 110u geçmiyor tırlar truckersmp de
laptop bu hocam kasar mı sence normal online oynamadığım zaman bile droplar giriyortruckersmpyi internetten indirip kuruyorsun kurarken sana oyunun nerde olduğunu falan soruyor dosyalardan seçiyorsun youtubeda illaki nasıl kurulur videoları vardır
Bu kasar duisburga veya calaise ışınlandığın anda işlemcin beyin felci geçirir ve garajdan bile çıkman zor olur. Sürerken de millette laglı görünürsün bu yüzden birileri senin arkandan senin şeridinde hızlı bir şekilde seni takip ederse o oyuncunun oyununda senin tır garip hareketlere bürünebilir ve adam kaza yapabilir. Bazen arizona kertenkelesi gibi ileri geri sağ sol yapiyor tir ama öyle görünmüyor sende normsl gorunur. Bilmeyen arkadaş cok oluyor pingde de ayni durum oluyor kasan pc de de ayni durum oluyor. Ekran kartı olsaydı en azından belki mx350 falan en kötü ne bilim. Belki oynatir derdim.laptop bu hocam kasar mı sence normal online oynamadığım zaman bile droplar giriyor
Gerek yok hocam o zaman orta ayarlarda normal oynarken bile bazen bi drop giriyor 1 dakika geçmiyor düzlüğe çıkınca trafik azalınca anca gelir 60fps ye yükseliyor denemeye gerek yok o zaman birde ekran kartım mx300 değil mi hocam yanlış mı biliyorum mx350 ye yakın değil miBu kasar duisburga veya calaise ışınlandığın anda işlemcin beyin felci geçirir ve garajdan bile çıkman zor olur. Sürerken de millette laglı görünürsün bu yüzden birileri senin arkandan senin şeridinde hızlı bir şekilde seni takip ederse o oyuncunun oyununda senin tır garip hareketlere bürünebilir ve adam kaza yapabilir. Bazen arizona kertenkelesi gibi ileri geri sağ sol yapiyor tir ama öyle görünmüyor sende normsl gorunur. Bilmeyen arkadaş cok oluyor pingde de ayni durum oluyor kasan pc de de ayni durum oluyor. Ekran kartı olsaydı en azından belki mx350 falan en kötü ne bilim. Belki oynatir derdim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
8 ram de az bu arada ets2 mp için
Optimizasyon problemi var zaten TruckersMP de , rtx3050ti -i5 12. Nesil- 32gb ram ile bile yer yer 15fps lere düştüğü oluyor
Grafikleri çamur yaparsan belki oynarsin. O da belki.
Yeni gelen günceller ile birlikte iyice kasmaya başladı zaten herkesde. Denemekten zarar gelmez gir dene indir Tmp yi. Zaten oyunun orjinalmiş dene işte. Ben oynayamayacağın kanaatindeyim.
Hiç uğraşma hocam o laptopla oynayamazsın çamur gibi kör ola ola belkilaptop bu hocam kasar mı sence normal online oynamadığım zaman bile droplar giriyor
Millet truckersmp linkini atmış kur ve kasarmı sorusuna gelirsek bulunduğun yerde az adam Veya ortalama bir adam varsa FPS sorunu yaşamazsın oyunun normal single versiyonundan daha çok FPS alırsın oyunun kendi online ında açık kalabalık sunucular var bazılarıda DC sunucu linki bırakıyor şifreli olanlarada öyle giriş saglayabilirsibNasıl yapıcam onu bide normalde bile çok drop giriyor böyle daha çok kasar mı
Oyunum orjinal hocam zaten yapmam gerektiğini söyler misiniz oyundaki onlinelarda çok az kişi var ve girilmiyor hemen doluyor truckersmp de çok kişi var herkes kurallı sürüyor ya o çok hoş oluyor
Gerek yok hocam o zaman orta ayarlarda normal oynarken bile bazen bi drop giriyor 1 dakika geçmiyor düzlüğe çıkınca trafik azalınca anca gelir 60fps ye yükseliyor denemeye gerek yok o zaman birde ekran kartım mx300 değil mi hocam yanlış mı biliyorum mx350 ye yakın değil mi
Aynen burda da yazdım hocam gerek yok haklısınHiç uğraşma hocam o laptopla oynayamazsın çamur gibi kör ola ola belki
Oyunun içinde resmi online sunuculara girebilirsin. Daha gerçekçi NPC trafik felan oluyor, Truckersmp kesinlikle oynanmaz NFS ye çevirmişler orayı. Tır sürmeyi bilmeyen tofaş gibi modifiye yapan kitleyle dolu. Ayrıca ATS oyna tır dediğin amerikada sürülür. Avrupa yolları çok dar ve şehirler birbirine çok yakın.
Şu oyunu şöyle oynamak istiyorum çok sıkıldım offlinedan nasıl böyle oynayabilirim