Hey I'm Still Alive
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,320
o kadarda serı degıl azıcık kaldır al dırekAga çok hızlılarya kaçıp fırlar diye korkuyorum
o kadarda serı degıl azıcık kaldır al dırekAga çok hızlılarya kaçıp fırlar diye korkuyorum
niye böyle bir şey yaptın ki hayvana nazi kampın gibi işkence yapmışsınAga porçöz sıktım geberdi attım
elinle al at hem eglence hem deneyim ıolur hemde hayvanı oldurme yazık fotoyu gorunce godzilla falan cıkıcak sandm kertenkele oldugunu gorunce sok gecırdım çin seddi gibi kapamışsınız ustunu lavabonunArkadaşlar selam işten eve geçiyorum şuan annem aradı sabah işe gidiyor o mutfak lavabosunda küçük normal parmak boyutunda kertenkele varmış lavabonun üstünü tepsiyle kapatmış ben bunu nasıl alt edicem fikri olan bilen yazsın
Porcozle öldürmüş bile hocam hayvana yazık olduelinle al at hem eglence hem deneyim ıolur hemde hayvanı oldurme yazık fotoyu gorunce godzilla falan cıkıcak sandm kertenkele oldugunu gorunce sok gecırdım çin seddi gibi kapamışsınız ustunu lavabonun
yani bencedePorcozle öldürmüş bile hocam hayvana yazık oldu
İyiki benim yöntemi denememişniye böyle bir şey yaptın ki hayvana nazi kampın gibi işkence yapmışsın
Kap İle Yakala Dışarı Çıkar Sonra Kabı Devir Hayvan Kaçar Gider ZatenArkadaşlar selam işten eve geçiyorum şuan annem aradı sabah işe gidiyor o mutfak lavabosunda küçük normal parmak boyutunda kertenkele varmış lavabonun üstünü tepsiyle kapatmış ben bunu nasıl alt edicem fikri olan bilen yazsın