Evi ısıtmak için ne almalıyım ?

UFO tarzı mı daha çok ısıtır yoksa böyle bişey mi acaba
Isıtma süresi farkı var hocam. Ufo daha hızlı ısıtır. Bunlar önce kendini sonra salonu ısıtır o da zaman alıyor işte. Verimlilik farkı da var bir nebze. Ufo yu kapatınca duruyor ısıtma. Diğeri yavaş yavaş soğuyana kadar.

Hocam eğer odanız çok büyük değilse paylaşılan kalorifer tipli ısıtıcılar çok işe yarıyor. 35m2 odada açıyorum 5 dk de ısıtıyor.

Oksijen nasıl bitiyor ? Ufonun çalışmasında kimyasal tepkime bile yok. Ufo havayı şiddetli bir şekilde kurutur ve sadece önüne gelen şeyi ısıtır ortamı ısıtmakta çok başarılı değil.
O ısınırken su yakmıyor oksijeni yakıyor her ateş öyle

Monsterin eski modellerini al
Tam tersi, soğutması güçlü bir bilgisayar alınmalı ki kasanın içindeki sıcak havayı içeri versin. Soğutması kötü cihazlar sıcak havayı içeride hapseder

Hocam fanlı ısıtıcı da alabilirsiniz. Biraz sesli çalışır ama odanın içini çabucak ısıtır. Uygun fiyatlı güzel bir çözüm olur

kaloriferli bi ısıtma daha iyi olur hocam uzun süre ufoyla ısınmaya çalıştım sadece tam karşısında durursanız ısıtıyor o da yüzünüzü dönerseniz sırtınız üşüyor kaç w olursa olsun aynı. Sabah akşam çalıştırırsan ancak kırıyor içerinin soğuğunu. Yağlı radyatör denedim odayı ısıtmak için kesinlikle çok daha iyi. Ufo tarzı ısıtıcılar açık alanlarda karşısındaki kişi için iyi oluyor kapalı odada linkini attıkları petek daha iyi oluyor.

Güzel kardeşim bu yüksek ısı iceriye nasıl yayılıyor?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyse siz yakın hocam
Hocam dalgasına takılmaya çalıştım ya sakin olun ciddiye alınacak bir şey yok :D Yanma reaksiyonu dediğiniz gibi oksijen tüketerek yaşanır fakat burada kaçırdığınız nokta UFO dediğimiz elektronik cihaz oksijeni yakma prensibiyle çalışmaz. Isıyı ışık ile yayma prensibiyle çalışır bu sebeple zaten yalnızca gördüğü açıyı ısıtır, odanın tamamını ısıtmaz. Ampulle ilgili bir konu vardı o da ampulün içerisinde yer alan tel aşırı yüksek bir dirence sahiptir. Oradan akım geçirmeye çalışırsanız direnç yer ve bu direnç yediği esnada etrafa saçılan ısı ve ışık ile aydınlatma + ısınma sağlar. Ha sağladığı ısı hiçbir şeye fayda etmez o başka bir konu

Geri