Evkur’dan gaming pc almak?

https://www.evkur.com.tr/darkflash-aquarius-RGB-intel-9100f8gb240ssd4-gb-1050tifdosrgbgaming-PC bilgisayardan anlayan arkadaşlar bakabilir mi bu PC parçaları güncel tarih mi yoksa eski tarihli parçalar mı birde taksitli alacağım o yüzden evkurdan bakıyorum yada önerdiğiniz PC var mı evkur olmak şartı ile teşekkürler 🙏
Dostum evkurdan çok kez bilgisayar almış biri olarak yazıyorum bunları buraya kazıklanmadığım bilgisayar kalmadı evkurdan bilgisayar tarzı şeyler almayın aldırmayın çok fazla kazık yersiniz yani buraya önceden evkurdan aldığım şeyleri ve bana söylenilenleri yazsam çok uzun sürer ve üzücü şeyler bunlar ne olursa olsun almayın aldırmayın

Dostum evkurdan çok kez bilgisayar almış biri olarak yazıyorum bunları buraya kazıklanmadığım bilgisayar kalmadı evkurdan bilgisayar tarzı şeyler almayın aldırmayın çok fazla kazık yersiniz yani buraya önceden evkurdan aldığım şeyleri ve bana söylenilenleri yazsam çok uzun sürer ve üzücü şeyler bunlar ne olursa olsun almayın aldırmayın
Teşekkürler bu gün mağazaya gittim Allah tan almamışım burası geldi aklıma yoksa almıştım
Post automatically merged:

Alacaksan PC butceni belirle ve konu acip yardim iste biz sana dizeriz istedigin yerden
Teşekkür ederim 🙏

Teşekkürler bu gün mağazaya gittim Allah tan almamışım burası geldi aklıma yoksa almıştım
Post automatically merged:

Teşekkür ederim 🙏
Dostum gerçekten güven bana 4 5 defa bilgisayar aldım hepsinde de kazıklandım eğer detayını merak ediyorsan anlatabilirim tabi ama uzun sürer yani

abi isminden belli zaten saçma sapan bir şey olduğu daha ne tartışıyonuz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri