Exceria G2 1TB alınır mı?

pcmeraklisi34

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,307
Exceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?

Exceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
Önermem kullanıyorum hızı çok düşüyor dram yok onun yerine başka bir şey var adını unuttum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu vardı yerine spatium m480 pro aldım

Veri için özellikle pek önermem aktarım hızında alırı anlıyorsun farkı örnek vereyim geçen gta v i atıyorum 110 gb mı ne 30 35 dk sürüyordu yeni ssd ile 2 3 dk sürdü

Önermem kullanıyorum hızı çok düşüyor dram yok onun yerine başka bir şey var adını unuttum

Bu vardı yerine spatium m480 pro aldım
G2 de DRAM var hocam, ama evet eski nesil ve gen3 olduğu için hızı düşük.

Anakartın gen4 destekliyor mu? Ve sadece sata mı arıyosun? G2 m2 çünkü, kafam karıştı

G2 de DRAM var hocam, ama evet eski nesil ve gen3 olduğu için hızı düşük.

Anakartın gen4 destekliyor mu? Ve sadece sata mı arıyosun? G2 m2 çünkü, kafam karıştı
USB ile kullanacağım hangi tip olduğu fark etmez hız önemli değil sadece dayanıklı olması lazım.

Veri için özellikle pek önermem aktarım hızında alırı anlıyorsun farkı örnek vereyim geçen gta v i atıyorum 110 gb mı ne 30 35 dk sürüyordu yeni ssd ile 2 3 dk sürdü
SLC öbellekten kaynaklı bu durum, 480 pro da 190gb SLC cache var, o önbellek dolana kadar max yazma hızından yararlanıyorsun o da 7tb/s oluyor. G2 deki önbellek düşük olduğu için o dolunca yazma hızı düşüyor, o dolana kadar o da vadettiği 1600 yazma hızını sağlar. G2 eski teknoloji ve kontrolcü ve gen3 tabi.

Exceria plus g3 1tb aldım bende. O nasıl sizce?

USB ile kullanacağım hangi tip olduğu fark etmez hız önemli değil sadece dayanıklı olması lazım.
Şu olabilir en yüksek TBW li ssd lerden o fiyat bandında. 600 TBW si var.
Dramli dersen Kioxia Exceria PRO var ama TBW düşüyor adataya göre, kioxia nın bu modelinin TBW si 400

Exceria plus g3 1tb aldım bende. O nasıl sizce?
Günlük kullanımda gayet yeterli ve iyi bir model. Insanlar ufak detayları fazla kafaya takıyor, iş için kullanmıyosan düzgün kontrolcüsü olan herhangi bir TLC nand lı modeli alıp geçmek lazım.

Şu olabilir en yüksek TBW li ssd lerden o fiyat bandında. 600 TBW si var.
Dramli dersen Kioxia Exceria PRO var ama TBW düşüyor adataya göre, kioxia nın bu modelinin TBW si 400

Günlük kullanımda gayet yeterli ve iyi bir model. Insanlar ufak detayları fazla kafaya takıyor, iş için kullanmıyosan düzgün kontrolcüsü olan herhangi bir TLC nand lı modeli alıp geçmek lazım.
Oyun oynuyorum sadece

Sadece depolama olarak kullanacaksan HDD ya da Sata SSD al m2 bulaşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,635
Üyeler
183,450
Son üye
Samet.35
Geri