pcmeraklisi34
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,307
Exceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
Önermem kullanıyorum hızı çok düşüyor dram yok onun yerine başka bir şey var adını unuttumExceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
Bu vardı yerine spatium m480 pro aldımExceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
Veri için özellikle pek önermem aktarım hızında alırı anlıyorsun farkı örnek vereyim geçen gta v i atıyorum 110 gb mı ne 30 35 dk sürüyordu yeni ssd ile 2 3 dk sürdüExceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
G2 de DRAM var hocam, ama evet eski nesil ve gen3 olduğu için hızı düşük.Önermem kullanıyorum hızı çok düşüyor dram yok onun yerine başka bir şey var adını unuttum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu vardı yerine spatium m480 pro aldım
Anakartın gen4 destekliyor mu? Ve sadece sata mı arıyosun? G2 m2 çünkü, kafam karıştıExceria G2 sadece veri depolamak için dayanıklı bir SSD mi alınır mı 1TB düşünüyorum yoksa SATA SSD olarak ne önerirsiniz DRAM olan dayanıklı?
USB ile kullanacağım hangi tip olduğu fark etmez hız önemli değil sadece dayanıklı olması lazım.G2 de DRAM var hocam, ama evet eski nesil ve gen3 olduğu için hızı düşük.
Anakartın gen4 destekliyor mu? Ve sadece sata mı arıyosun? G2 m2 çünkü, kafam karıştı
SLC öbellekten kaynaklı bu durum, 480 pro da 190gb SLC cache var, o önbellek dolana kadar max yazma hızından yararlanıyorsun o da 7tb/s oluyor. G2 deki önbellek düşük olduğu için o dolunca yazma hızı düşüyor, o dolana kadar o da vadettiği 1600 yazma hızını sağlar. G2 eski teknoloji ve kontrolcü ve gen3 tabi.Veri için özellikle pek önermem aktarım hızında alırı anlıyorsun farkı örnek vereyim geçen gta v i atıyorum 110 gb mı ne 30 35 dk sürüyordu yeni ssd ile 2 3 dk sürdü
Şu olabilir en yüksek TBW li ssd lerden o fiyat bandında. 600 TBW si var.USB ile kullanacağım hangi tip olduğu fark etmez hız önemli değil sadece dayanıklı olması lazım.
Günlük kullanımda gayet yeterli ve iyi bir model. Insanlar ufak detayları fazla kafaya takıyor, iş için kullanmıyosan düzgün kontrolcüsü olan herhangi bir TLC nand lı modeli alıp geçmek lazım.Exceria plus g3 1tb aldım bende. O nasıl sizce?
Oyun oynuyorum sadeceŞu olabilir en yüksek TBW li ssd lerden o fiyat bandında. 600 TBW si var.
Dramli dersen Kioxia Exceria PRO var ama TBW düşüyor adataya göre, kioxia nın bu modelinin TBW si 400![]()
Adata Legend 850 Lite ALEG-850L-1000GCS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata Legend 850 Lite ALEG-850L-1000GCS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Adata Legend 850 Lite ALEG-850L-1000GCS PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.549,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria PRO LSE10Z001TG8 PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 3.319,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Günlük kullanımda gayet yeterli ve iyi bir model. Insanlar ufak detayları fazla kafaya takıyor, iş için kullanmıyosan düzgün kontrolcüsü olan herhangi bir TLC nand lı modeli alıp geçmek lazım.
Ne önerirsiniz en dayanıklı olarak?Sadece depolama olarak kullanacaksan HDD ya da Sata SSD al m2 bulaşma.