Neler Yeni

🔥İndirim Farcry serisi 246 TL!

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Steam üzerinde Farcry 6 hariç tüm oyunlar set halinde 246 liradan satılıyor. Farcry oyunları birbirine benziyor fakat seriyi seviyorsanız sizin için iyi bir fırsat olabilir.

Ekran görüntüsü 2022-08-27 161413.png

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Far cry 3-4-5 ve New Dawn serisine bakın. Primal'a bulaşmayın bile.

• Beğen
Reaksiyonlar: java

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Far cry 3-4-5 ve New Dawn serisine bakın. Primal'a bulaşmayın bile.
Bence sadece üçüncü oyunu oynasalar bile yeter. Fakat aynı şeyleri yapmaktan sıkılmam, aksiyon olsun yeterse hepsi oynanabilir bence.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
1 eski. 2 kötü. 3 en iyi oyun. 4 Hikaye dışında 3ün aynısı. 5 online ile kafayı kırmış oyun. New dawn 5 in DLC paketi gibi bir şey. Primal hakkında konuşmuyorum bile.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,177
İsim
Berke
Bence sadece üçüncü oyunu oynasalar bile yeter. Fakat aynı şeyleri yapmaktan sıkılmam, aksiyon olsun yeterse hepsi oynanabilir bence.
Ben Far Cry'a bayılıyorum fakat alternatif bulamadığım için sürekli aynı oyunu oynamam gerekiyor. Geçen ay canım sıkıldı diye sırf 5'i tekrardan bitirdim mesela.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 eski. 2 kötü. 3 en iyi oyun. 4 Hikaye dışında 3ün aynısı. 5 online ile kafayı kırmış oyun. New dawn 5 in DLC paketi gibi bir şey. Primal hakkında konuşmuyorum bile.
Tabi ki kişilere göre değişir hocam. Fakat ilk oyun zamanı için taş gibi oyundur yapanların Crytek olmasından dolayı. Atmosferi ve müzikleri de kaliteli eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde mutantlar ile de savaşıyoruz. Korku da var hafiften. Bu söylediklerim emin değilim ama küçükken oyunculuğa Farcry 1 ile atıldığımdan olabilir. Bu arada şu mükemmel müziği ekliyeyim.

nifak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
473
İsim
Eren
6 hariç oynadım en beğendiğim primal ve 4tü neden böyle demiş yukarıdaki arkadaşlar bilmiyorum.

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Tabi ki kişilere göre değişir hocam. Fakat ilk oyun zamanı için taş gibi oyundur yapanların Crytek olmasından dolayı. Atmosferi ve müzikleri de kaliteli eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde mutantlar ile de savaşıyoruz. Korku da var hafiften. Bu söylediklerim emin değilim ama küçükken oyunculuğa Farcry 1 ile atıldığımdan olabilir. Bu arada şu mükemmel müziği ekliyeyim.

Evet Far cry 1 zamanının en iyi oyunlarından. Fakat günümüzde oynaması biraz zor.

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
6 hariç oynadım en beğendiğim primal ve 4tü neden böyle demiş yukarıdaki arkadaşlar bilmiyorum.
Primal biraz daha az bir kesime hitap ediyor. Ateşli silahlar yerine ok, mızrak sıkmış olmalı insanları. Hayvan sürmek güzel ama oyunda.

Top Bottom