Ben Far Cry'a bayılıyorum fakat alternatif bulamadığım için sürekli aynı oyunu oynamam gerekiyor. Geçen ay canım sıkıldı diye sırf 5'i tekrardan bitirdim mesela.Bence sadece üçüncü oyunu oynasalar bile yeter. Fakat aynı şeyleri yapmaktan sıkılmam, aksiyon olsun yeterse hepsi oynanabilir bence.
Tabi ki kişilere göre değişir hocam. Fakat ilk oyun zamanı için taş gibi oyundur yapanların Crytek olmasından dolayı. Atmosferi ve müzikleri de kaliteli eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde mutantlar ile de savaşıyoruz. Korku da var hafiften. Bu söylediklerim emin değilim ama küçükken oyunculuğa Farcry 1 ile atıldığımdan olabilir. Bu arada şu mükemmel müziği ekliyeyim.1 eski. 2 kötü. 3 en iyi oyun. 4 Hikaye dışında 3ün aynısı. 5 online ile kafayı kırmış oyun. New dawn 5 in DLC paketi gibi bir şey. Primal hakkında konuşmuyorum bile.
Evet Far cry 1 zamanının en iyi oyunlarından. Fakat günümüzde oynaması biraz zor.Tabi ki kişilere göre değişir hocam. Fakat ilk oyun zamanı için taş gibi oyundur yapanların Crytek olmasından dolayı. Atmosferi ve müzikleri de kaliteli eğlenceli olduğunu düşünüyorum. İlerleyen bölümlerde mutantlar ile de savaşıyoruz. Korku da var hafiften. Bu söylediklerim emin değilim ama küçükken oyunculuğa Farcry 1 ile atıldığımdan olabilir. Bu arada şu mükemmel müziği ekliyeyim.
Primal biraz daha az bir kesime hitap ediyor. Ateşli silahlar yerine ok, mızrak sıkmış olmalı insanları. Hayvan sürmek güzel ama oyunda.6 hariç oynadım en beğendiğim primal ve 4tü neden böyle demiş yukarıdaki arkadaşlar bilmiyorum.