❌İndirim Bitti! Fellas 6’lı Granola 254₺

Evet şimdi fiyat düştü. Bu ürünü hiç satın aldınız mı? Tadı nasıl acaba? Bir de süt ile yersek, Kaç prosiyon çıkıyor 1 paketten?

EDİT: Şimdi gördüm, resimlerde varmış. 1 prosiyon 30g olup, 1 paket yaklaşık 7 porsiyonmuş.
Ben sürekli tüketiyorum genelde badem sütüyle tüketiyorum 1 lite süt ile 5-6 tabak çıkıyor meyvesi ile vs.

nası kaçırdık bunu ya

iptal edildi, üç kuruş için utanmadan iptal etmişler. tanıtım amacıyla gönderilebilirdi sanki binlerce tl lik ürünü 200e aldık 🤦‍♂️

bu aralar sık sık aynı şeyi yapıyor markalar. İndirimli ürün buluyo millet burda paylaşıyo 10 dakka sonra fiyat güncellemesi alıyo verilen siparişlerde iptal ediliyor.

ya sırf şu gönderiye yorum atmak için şirket bilgisayarından giriş yaptım.
bir de arayla 2 kez indirim yaptılar, biten stoğa aynı fiyattan girdiler. en çok satanlarda 1 numara olunca hepsini iptal etmişler, ayıptır şu yaptıkları. ürün iade ediyor diye tüketici boklayanların şu yaptığına ne yapsam içim soğumaz ha. o fiyattan alamadığıma değil şu tavra acayip tutuldum

Bir adım ileri taşıyorum; önce trendyol ile görüştüm şimdi de tüketici hakem heyetine taşıyacağım konuyu. en çok satanlarda 1 numara olunca patır patır iptal etmek ha ne iyi ya, tüketiciyi kukla gibi kullanın bi kral sizsiniz

Koskaca markanın yaptığı harekete bak. Toplasan 100 tane satmamıştır. Sattıklarını da iptal etmiş, güzel tezgah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,395
Üyeler
184,620
Son üye
luciferina
Geri