gbaleft
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 7
Sen demedin mi ya 1959'dan önceki şampiyonluklar diye, onu da mı hatırlamıyorsun?Bununla onun alakası yok bilgin olsun.
Sen demedin mi ya 1959'dan önceki şampiyonluklar diye, onu da mı hatırlamıyorsun?Bununla onun alakası yok bilgin olsun.
Ben sadece Onyekuru demiyorum canım;Bununla onun alakası yok bilgin olsun.
Her seferinde Onyekuru'dan koşu var demeniz Fenerbahçeliler ile 6-0 demen gibi. 6-0 diyen taraftardan senin de farkın yok.
9 sene deyip 20 yıl aradan sonra yenmeniz bunu deme hakkı mı verdi?Ben sadece Onyekuru demiyorum canım;
Avrupa kupası
22 şampiyonluk
9 senedir kendi evinizde bizi yenememeniz.
Daha da sayayım mı?
Abartmayı bırak ben 5 gol attığını konuşan Galatasaray taraftarı görmedim. Bizim için önemli olan sezon sonu kalkan kupadır. Sadece lig bazında bakarsak biz 22 kez en yakın rakibimiz 19 kez kaldırmış Biz bunu konuşuruz.Aslinda FB'li arkadaslarin dilinden düsüremedigi bu skorun pek de bir numarasi yok. Peki neden? Fenerbahce 6 gol attigi sezonda ligi 6. sirada tamamladi. Galatasaray ise o sezon ikinci sirada bitirdi.
2002-2003 Sezonu TFF
Türkiye Futbol Federasyonu Resmi İnternet Sitesi - Milli Takımlar, Süper Lig, Puan cetveli, Fikstür,TFF 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig, Ligler, Ziraat Türkiye Kupası, Futbol, Bilgi Bankası, Haberler, Futbolcular, Teknik Adamlar, Oyuncular, Hakemler, Maçlar, Statlar, Cezalar, Müsabaka programlarıwww.tff.org
Gel gelelim, Türkiye Kupasi finalinde rakibinizden tam 5 gol yediniz ve kupayi rakibinize kaptirdiniz.
Galatasaray vs Fenerbahçe, 11.05.2005, Ziraat Türkiye Kupası | Mackolik.com
Galatasaray vs Fenerbahçe, 11.05.2005 maç bilgisi - maç raporu, kadrolar, iddaa bilgisi ve daha fazlası.www.mackolik.com
Galatasaray taraftari bile bu skoru bu kadar abartmazken, Fenerbahceli arkadaslarin sürekli 6:0 skorunu gün yüzüne cikarmalari gülünc bir sey.
Cümleyi dikkatli oku şampiyonluk demedim.Sen demedin mi ya 1959'dan önceki şampiyonluklar diye, onu da mı hatırlamıyorsun?
Biz deplasman siz ev sahibi9 sene deyip 20 yıl aradan sonra yenmeniz bunu deme hakkı mı verdi?
GS'nin amacı Avrıpa'daki takımları yenmek, FB'nin amacı bizi yenmek.Abartmayı bırak ben 5 gol attığını konuşan Galatasaray taraftarı görmedim. Bizim için önemli olan sezon sonu kalkan kupadır. Sadece lig bazında bakarsak biz 22 kez en yakın rakibimiz 19 kez kaldırmış Biz bunu konuşuruz.
Abartmayı bırak ben 5 gol attığını konuşan Galatasaray taraftarı görmedim.
Siz Türkçe bildiğinizden emin misiniz?Siz mesaji okuyup anladiginiza emin misiniz, yoksa ortaya mi yorum yapiyorsunuz?
Siz Türkçe bildiğinizden emin misiniz?
Kimin izleyip izlemediği gayet ortada.Neyse daha fazla yazmayacağım sonra ceza bana kesiliyor.
Burada yorum yapanların çoğu daha futbol maçı izlemiyordur.