Neler Yeni

Fenerbahçe-Galatasaray Skor Tahminleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bununla onun alakası yok bilgin olsun.

Her seferinde Onyekuru'dan koşu var demeniz Fenerbahçeliler ile 6-0 demen gibi. 6-0 diyen taraftardan senin de farkın yok. :)
Ben sadece Onyekuru demiyorum canım;
Avrupa kupası
22 şampiyonluk
9 senedir kendi evinizde bizi yenememeniz.
Daha da sayayım mı?

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Aslinda FB'li arkadaslarin dilinden düsüremedigi bu skorun pek de bir numarasi yok. Peki neden? Fenerbahce 6 gol attigi sezonda ligi 6. sirada tamamladi. Galatasaray ise o sezon ikinci sirada bitirdi.

Gel gelelim, Türkiye Kupasi finalinde rakibinizden tam 5 gol yediniz ve kupayi rakibinize kaptirdiniz.

Galatasaray taraftari bile bu skoru bu kadar abartmazken, Fenerbahceli arkadaslarin sürekli 6:0 skorunu gün yüzüne cikarmalari gülünc bir sey.
Abartmayı bırak ben 5 gol attığını konuşan Galatasaray taraftarı görmedim. Bizim için önemli olan sezon sonu kalkan kupadır. Sadece lig bazında bakarsak biz 22 kez en yakın rakibimiz 19 kez kaldırmış Biz bunu konuşuruz.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Abartmayı bırak ben 5 gol attığını konuşan Galatasaray taraftarı görmedim. Bizim için önemli olan sezon sonu kalkan kupadır. Sadece lig bazında bakarsak biz 22 kez en yakın rakibimiz 19 kez kaldırmış Biz bunu konuşuruz.
GS'nin amacı Avrıpa'daki takımları yenmek, FB'nin amacı bizi yenmek.
İşte bu yüzden FB>GS.:D

SharpDagger

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
SharpDagger
İşin ilginç tarafı 6-0 diye övünen taraftarların fenerbahçe 6-0 yendiğinde daha dünyada var olmamaları :D

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Neyse daha fazla yazmayacağım sonra ceza bana kesiliyor.

Burada yorum yapanların çoğu daha futbol maçı izlemiyordur.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom