Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
U-usta çocuq şehid.İşin ilginç tarafı 6-0 diye övünen taraftarların fenerbahçe 6-0 yendiğinde daha dünyada var olmamaları
U-usta çocuq şehid.İşin ilginç tarafı 6-0 diye övünen taraftarların fenerbahçe 6-0 yendiğinde daha dünyada var olmamaları
La şehid değil ölü.U-usta çocuq şehid.
Mesela senin izlemediğin ortada. Şuan ligde kimin daha üstün olduğu da ortada. 2 gün önce futbol konularında kayıp arkadaş şimdi uyandı çok enteresan.Kimin izleyip izlemediği gayet ortada.
Bilgisayar bozulmuştu, telefondan da çok aktif olamıyorum. Başakşehir önceki yılda 8 puan öndeydi, kim sonunda şampiyon oldu?Mesela senin izlemediğin ortada. Şuan ligde kimin daha üstün olduğu da ortada. 2 gün önce futbol konularında kayıp arkadaş şimdi uyandı çok enteresan.
Bende Galatasaraylıyım dostum. Sen mesajı okuduguna emin misin?Siz mesaji okuyup anladiginiza emin misiniz, yoksa ortaya mi yorum yapiyorsunuz?
Keşke biz sizi iyi oynayınca tebrik ettiğimiz gibi sizde bizi edebilseniz. Ama doğru karakter meselesi.Mesela senin izlemediğin ortada. Şuan ligde kimin daha üstün olduğu da ortada. 2 gün önce futbol konularında kayıp arkadaş şimdi uyandı çok enteresan.
Galatasaray.Bilgisayar bozulmuştu, telefondan da çok aktif olamıyorum. Başakşehir önceki yılda 8 puan öndeydi, kim sonunda şampiyon oldu?
Sen mesajı okuduguna emin misin?
Şükürler olsun.Galatasaray.
Benim kimi tebrik edip etmediğimi daha görmediğin için daha üzerimden konuşamazsın bile.Keşke biz sizi iyi oynayınca tebrik ettiğimiz gibi sizde bizi edebilseniz. Ama doğru karakter meselesi.
3 1 fenerbahçe alırÖncelikle Galatasaraylıyım ve Fenerbahçe'de bu sene iyi gidiyor ama bence bu maç Onyekuru farkıyla 2-1 Galatasaray kazanır.