Neler Yeni

Fenerbahçe-Galatasaray Skor Tahminleri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Fenerbahçe basketboldada futboldada daha bir sürü spor dalıyla uğraşır ve basket futbol bir numara.
Futbol dışında diğer dallarda Fenerbahçe'nin daha fazla başarısı var kabul ediyorum ama azıcık objektif olsanız en iyi futbol kulübü Fenerbahçe demezsiniz. Ne büyüklüğü var futbol dalında? Azıcık anlatır mısın? Galatasaray bu ülkenin en başarılı futbol kulübüdür.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Futbol dışında diğer dallarda Fenerbahçe'nin daha fazla başarısı var kabul ediyorum ama azıcık objektif olsanız en iyi futbol kulübü Fenerbahçe demezsiniz. Ne büyüklüğü var futbol dalında? Azıcık anlatır mısın? Galatasaray bu ülkenin en başarılı futbol kulübüdür.
6-0 yendiler ya Avrupa şampiyonunu, odur.:D

Zørba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Hüseyin

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
40 gün 40 gece kutlama yapan takım Doğu Anadolu'da düğün mü yapıyor da 40 gün 40 gece kutlama yapıyor? :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kanka konumuz futbol. Neden her sıkıştığınızda voleybola basketbola kaçıyorsunuz onuda anlamadım.
Dostum Fenerbahçe taraftarı eğer futboldan bir anda basketbola döndürüyorsa bil ki o cahildir. Sebebine gelirsek;
Türkiye'ye ilk euroleague kupasını 2014 de Galatasaray Kadın Basketbol takımı Fenerbahçeyi yenerek almıştır. Ama bunu bilmezler :D

Mauro İcardi

80+ Bronze
Fenerbahçe basketboldada futboldada daha bir sürü spor dalıyla uğraşır ve basket futbol bir numara.
Dediğim gibi bu çocukla (çocukla diyorum çünkü yaşı maks 10) konuşmak gereksiz.
Ne bir insanla bir kulübü ayırabiliyor ne de futbol konusunda tartıştığımızı algılayabiliyor.
Gereksiz yere parmaklarımızı yormayalım.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
:) Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam :)
Ben sizin üstünüze tanımam şikede. Kuyruk acınız geçmemiş ki skorun tartışıldığı konuda şike dersiniz çünkü siz o kadar aciz çocuklarsınız.

Türkçe öğrenmeni tavsiye ederim.

gbaleft

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
:) Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam :)
Sıkıntı mı var acaba diye şüphe etmeye başladım gerçekten. Adam gol videosu atmış sen ise papağan gibi şike şike diye durumu kurtarmaya çalışıyorsun. Ama bil ki durumu daha da batırıyorsun.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Sıkıntı mı var acaba diye şüphe etmeye başladım gerçekten. Adam gol videosu atmış sen ise papağan gibi şike şike diye durumu kurtarmaya çalışıyorsun. Ama bil ki durumu daha da batırıyorsun.
Sebebi Fenerbahçeli olması. Kulaktan dolma bilgileri burada bitti. Şimdi bozuk plak gibi tekrarlıyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
40 gün 40 gece kutlama yapan takım Doğu Anadolu'da düğün mü yapıyor da 40 gün 40 gece kutlama yapıyor? :D
O kadar kutlayanlar abartıyor tabi ki ama sevinmemiz de son derece normal bir hareket sonuçta. Ezeli rakibimizi 21 yıl sonra deplasmanda yendik neticede.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom