Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bayrak Nöbetini Hatırlatırım
Futbol dışında diğer dallarda Fenerbahçe'nin daha fazla başarısı var kabul ediyorum ama azıcık objektif olsanız en iyi futbol kulübü Fenerbahçe demezsiniz. Ne büyüklüğü var futbol dalında? Azıcık anlatır mısın? Galatasaray bu ülkenin en başarılı futbol kulübüdür.Fenerbahçe basketboldada futboldada daha bir sürü spor dalıyla uğraşır ve basket futbol bir numara.
6-0 yendiler ya Avrupa şampiyonunu, odur.Futbol dışında diğer dallarda Fenerbahçe'nin daha fazla başarısı var kabul ediyorum ama azıcık objektif olsanız en iyi futbol kulübü Fenerbahçe demezsiniz. Ne büyüklüğü var futbol dalında? Azıcık anlatır mısın? Galatasaray bu ülkenin en başarılı futbol kulübüdür.
Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam
40 gün 40 gece kutlama yapan takım Doğu Anadolu'da düğün mü yapıyor da 40 gün 40 gece kutlama yapıyor?Futbol dışında diğer dallarda Fenerbahçe'nin daha fazla başarısı var kabul ediyorum ama azıcık objektif olsanız en iyi futbol kulübü Fenerbahçe demezsiniz. Ne büyüklüğü var futbol dalında? Azıcık anlatır mısın? Galatasaray bu ülkenin en başarılı futbol kulübüdür.
Dostum Fenerbahçe taraftarı eğer futboldan bir anda basketbola döndürüyorsa bil ki o cahildir. Sebebine gelirsek;Kanka konumuz futbol. Neden her sıkıştığınızda voleybola basketbola kaçıyorsunuz onuda anlamadım.
Dediğim gibi bu çocukla (çocukla diyorum çünkü yaşı maks 10) konuşmak gereksiz.Fenerbahçe basketboldada futboldada daha bir sürü spor dalıyla uğraşır ve basket futbol bir numara.
Dostum her zaman diyoruz demeye de devam edeceğiz. Sizin hayalleriniz bizim gerçeklerimiz...
Ben sizin üstünüze tanımam şikede. Kuyruk acınız geçmemiş ki skorun tartışıldığı konuda şike dersiniz çünkü siz o kadar aciz çocuklarsınız.Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam
Sıkıntı mı var acaba diye şüphe etmeye başladım gerçekten. Adam gol videosu atmış sen ise papağan gibi şike şike diye durumu kurtarmaya çalışıyorsun. Ama bil ki durumu daha da batırıyorsun.Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam
Şu mesajdan anlaşılıyor futbol tartışmayı bilmediğin.Bunu FENERBAHCENIN Maçlarını İzler İseniz Sıkça Karşılarsırsınız Bunlar Basit Şeyler Ama Şike Denilir İse Üstünüze Takım Tanımam
Sebebi Fenerbahçeli olması. Kulaktan dolma bilgileri burada bitti. Şimdi bozuk plak gibi tekrarlıyor.Sıkıntı mı var acaba diye şüphe etmeye başladım gerçekten. Adam gol videosu atmış sen ise papağan gibi şike şike diye durumu kurtarmaya çalışıyorsun. Ama bil ki durumu daha da batırıyorsun.
O kadar kutlayanlar abartıyor tabi ki ama sevinmemiz de son derece normal bir hareket sonuçta. Ezeli rakibimizi 21 yıl sonra deplasmanda yendik neticede.40 gün 40 gece kutlama yapan takım Doğu Anadolu'da düğün mü yapıyor da 40 gün 40 gece kutlama yapıyor?