?@YusufDemirX60 yaşının 10 olduğuna yemin edebilirim, ama kanıtlayamam.
?@YusufDemirX60 yaşının 10 olduğuna yemin edebilirim, ama kanıtlayamam.
Hadi var mısın bahse? Yemez çünkü sen ürkek bir kuşsun Onyekuru'dan terbiye alırsın.
Kesinlikle, pas istasyonu olarak iyi iş yapıyordu.Şanssızlık olmuş aga. Büyük maçlarda futbol bilgisi 3 e katlanıyordu.
Burdan dönmez zaten hadi saldırın birbirinizeHocam Herkes Birbirine Sallıyor Şuanda
Adamların başkanları çıkıp ben şike yaptım diyor, adam hala laf atıyor bize. Yazık.
Bizim hakkımızın Gerek Şampiyonlar Liginde Gerek UEFADA Yenildiğini Tüm Dünya Biliyor Mesela İvan bebekin Hakemliği O Şahıs Orda Olmasaydı her şey Cok Daha Değişik Olurdu
Belhanda dan az maaş alıyor, gustavo - mesut toplam 4, 7m alırken Belhanda 5m alıyor. Biz size üzülüyoruz. Yatalak kolombiyalıya yıllık 12m veriyorsunuz. Vallahi yazık.Ya arkadaş ne abarttınız. Tamam süper oyuncu başarılarıda çok ama maks 1 hafta konuştunuz yeter. 1 ay oldu nereye baksam mesut sarmıyor artık.
Hangi maç bu çok merak ettim?Evet belli körlüğünüz. Maç görüntülerine bakarsanız kim şike yapmış kim yapmamış anlarsınız. Tabi yine yediremezsiniz çünki galatasaraylısınız. Yazık kafana.
şikelerin adamı ne olm asdkaşldkasşldkasşldkalsdİsteyen inansın isteyen inanmasın galatasaray şikelerin adamı. Ağlasınlar.
Şuna bak. Laf geçirmeye çalışmaktan adam akıllı konuşmuyorsun bile. Sonra neden kavga çıkıyor.Evet belli körlüğünüz. Maç görüntülerine bakarsanız kim şike yapmış kim yapmamış anlarsınız. Tabi yine yediremezsiniz çünki galatasaraylısınız. Yazık kafana.
Nekadar Ormanın Kralı Olur İsen ol Çimli Sahada sahanın İMPARATORU FENERBAHÇEDİRHadi var mısın bahse? Yemez çünkü sen ürkek bir kuşsun Onyekuru'dan terbiye alırsın.
Her derbide fenerin rakibi daha çok tutuluyor, fenerbahçe Türkiye in en büyük takımıdır. Ben fenerbahçe ve diğerleri derim! Vizyonu fenerbahçe'ye kaka atmak olan lig lig değildir.