Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?

Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?
Ali Koç'un yaptığı açıklamayı görmüştüm bir yerde, doğruluğu tartışılır.
Babalarınıza annelerinize baskı yapın demesi absürt olmuş, zaten durumlar belli düzgün bir şekilde kampanyanı başlat ama böyle de denmez gibi geliyor bana

Herhangi bir takım batıyor 1 Türk Lirası ver kurtulsun deseler vermem.

Kardeşim mantıklı bir argümanın varsa söyle, bunu yazarak tamamen beni haklı çıkarıyorsun.
Zaten borcu olan bir takıma taraftar destek olmak istiyor. Bunu sömürmek isteyen yöneticiler var bence.

Neyi düşünüyoruz?

Zaten borcu olan bir takıma taraftar destek olmak istiyor. Bunu sömürmek isteyen yöneticiler var bence.
Neden sömürmek istesin? Bugün kulübün borcu 4 milyar lira olarak açıklandı ki bu 2 sene önce 6 milyar lira civarındaydı. Yani taraftarın bu çabası ve özellikle yaklaşık 1.5 milyar lirayla Ali Koç'un katkısıyla bu borç eridi. Bu borcun erimesi zaten başlı başına mücize, kulubün çoğu gelir kalemi 10 seneye varan ipotek altında. Dolayısıyla bir kuruma (sadece fb olmak zorunda değil) 1.5 milyar lira hibe eden bir adam, orayı en son sömürecek kişidir.

Hey allahımm ya bunlara para gönderen orta ve düşük düzeyde 1 insan var mı merak ediyorum. :) 5 milyon euro maaş alan mesuta 2800 tl maaş alan adam para veriyor. Çıldıracam ya 5 milyon euro 5 milyonnnn

Hiçbir şey düşünmüyorum.

Geri