denizhocaoglu
80+
- Reaksiyon skoru
- 19
Kardeşim mantıklı bir argümanın varsa söyle, bunu yazarak tamamen beni haklı çıkarıyorsun.Seni FB taraftarı.
Kardeşim mantıklı bir argümanın varsa söyle, bunu yazarak tamamen beni haklı çıkarıyorsun.Seni FB taraftarı.
Ali Koç'un yaptığı açıklamayı görmüştüm bir yerde, doğruluğu tartışılır.Fenerbahçe MESUTOL Kampanyası ile İlgili Ne Düşünüyorsunuz?
Zaten borcu olan bir takıma taraftar destek olmak istiyor. Bunu sömürmek isteyen yöneticiler var bence.Kardeşim mantıklı bir argümanın varsa söyle, bunu yazarak tamamen beni haklı çıkarıyorsun.
Burada GS'yi gömebilirsin. FB gömebilirsin. Normal deyip geçebilirsin. Bunlar bir örnek.Neyi düşünüyoruz?
Neden sömürmek istesin? Bugün kulübün borcu 4 milyar lira olarak açıklandı ki bu 2 sene önce 6 milyar lira civarındaydı. Yani taraftarın bu çabası ve özellikle yaklaşık 1.5 milyar lirayla Ali Koç'un katkısıyla bu borç eridi. Bu borcun erimesi zaten başlı başına mücize, kulubün çoğu gelir kalemi 10 seneye varan ipotek altında. Dolayısıyla bir kuruma (sadece fb olmak zorunda değil) 1.5 milyar lira hibe eden bir adam, orayı en son sömürecek kişidir.Zaten borcu olan bir takıma taraftar destek olmak istiyor. Bunu sömürmek isteyen yöneticiler var bence.
aNtEpliYem aMd sEvMirEm
SKRT Barry Allen BROĞĞĞĞ
Sağ ol canım@Barry Allen çok kral adamsın![]()
MESUTOL Haktan
Ne bu Fener fanlığı?Fener ADAMDIR