Fiber galiba geldi mutlu son

Yılan Serdar 3T

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
5,073
Arkadaşlar fiber geldi fakat 75 Mbps alabilirsin diyor en fazla. Sadece Netspeed'de adresimiz gözüküyor diğer firmalarda gözükmüyor. Bundan 2 ay önce alt yapı veya boş port yok yazıyordu ama şuan FİBER var yazıyor. @alpolojix 100 Mbps paket alsam 100 Mbps'yi de alabilir miyim?
Ekran Alıntısı.PNG

Arkadaşlar fiber geldi fakat 75 Mbps alabilirsin diyor en fazla. Sadece Netspeed'de adresimiz gözüküyor diğer firmalarda gözükmüyor. Bundan 2 ay önce alt yapı veya boş port yok yazıyordu ama şuan FİBER var yazıyor. @alpolojix 100 Mbps paket alsam 100 Mbps'yi de alabilir miyim?
Alıntıyı görüntüle
Maksimum alt yapın neyi sağlıyosa onu alman lazım senin alt yapı 75mbpsye kadar alıyorsa senin 100 mbps alman bişeyi değiştirmez

Hadi gözün aydın hayırlı olsun.

Alıntıyı görüntüle
LAN HARBİDEN NOLUYOR LAN @NakreS14 'e GigaFiber GELİYOR SANA DA NORMAL FİBER GELMİŞ LAN Bİ BEN Mİ EKSİK KALDIM ALOO NOLUYO HUHUUU

SEVİN SEVİN OYNA

FORUMUN FİBERE KAVUŞMA GECESİ!
ÇEKİLİŞLE FİBER KAZANAN İKİ KİŞİ!!!

LAAAAAAAAAAAAAAAN ABOOOOOOOOOOOOOO ÇEKİRGEYİ SALIVERDİM YAAZIYA YAZZIYA.

Fiber dediğin en az 100 mbit verebilir. Hatta 1000 bile verir rahatça çoğu fiber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

LAN HARBİDEN NOLUYOR LAN @NakreS14 'e GigaFiber GELİYOR SANA DA NORMAL FİBER GELMİŞ LAN Bİ BEN Mİ EKSİK KALDIM ALOO NOLUYO HUHUUU

SEVİN SEVİN OYNA

FORUMUN FİBERE KAVUŞMA GECESİ!
ÇEKİLİŞLE FİBER KAZANAN İKİ KİŞİ!!!

LAAAAAAAAAAAAAAAN ABOOOOOOOOOOOOOO ÇEKİRGEYİ SALIVERDİM YAAZIYA YAZZIYA.
Eee şey ben?

Fiber dediğin en az 100 mbit verebilir. Hatta 1000 bile verir rahatça çoğu fiber.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eee şey ben?
Sana gelip gelmeyeceği kesin değil ki sen sorgula sende de gigafiber gelecek derse onu da kutlarız.

Hocam farkında mısınız bu Fiber alt yapı. En az 100 vermesi gerekir bildiğim kadarıyla ama emin değilim işte.
Sağlam Bi siteden bakmanı öneririm yada hangi İnterneti çekeceksen onların sana verebileceği alt yapı hızına göre seçim yapabilirsin merkezi olan var merkezi olmayan var türktelekoma ait alt yapılar var türktelekom dışında alt yapıya sahip olan Bi çok yer var ve bunlar fiber

Geri