Arkadaşlar normal kulaklık mikrofonuna kıyasla + sı var mı? Örneğin cloud2 mikrofonu ile kıyaslayacak olsak?
Hocamürünleri dolar cinsinden alınca daha ucuza geliyorRGB ile FIFINE USB oyun mikrofon ile AmpliGame, kazanç topuzu, dokunmatik dilsiz, PC için Podcast kondenser Mic akıÅı, anahtarı, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Konudaki daha iyi zaten normal fiyatı sizin attığınızın 2 katı.Hocam
Bu mu daha iyidir yoksa konudaki fifine mi?Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri
Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kankim cs 1 ide ben attım o fifine orjinal olanı ister onu al ister n11dekini ama n11 deli uyuyo haberin olsun yani bana oyle dendiKanka hiç uğraşma iptal ile bu paraya alabileceğin en iyi mikrofonlardan biri al keyfine bak telefon ilede uğraşma incelemesi vs var YouTube da bak. Hatta aynı konuda yukarıda bir arkadaş video atmış izle bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen bende onu dicektim benimde kargoya verildi verilmeden önce iptal etme kısmı vardı şimdi yok
Şaşırdım.
Ben gece verdim ertesi gün öğlen verildi, bir önceki siparisimde de çok hızlı kargoya verilmişti
Kanka uyar bak demi emin misin sonra sıkıntı yaşamak istemiyorum, birisi itopyada cs1 diye bulmuş onun ucunda altın uçlu bir vida benzeri bir şey var bütün mikrofonlarla uysun diye vs yapmışlar. Bunun o vida kısmı dar veya bil gelirse ne yapcam
Hocam bunu yeni aldım, iade edip fifine alayimmi? Ben alana kadar stok biter miKonudaki daha iyi zaten normal fiyatı sizin attığınızın 2 katı.
adam stoğu yeniliyo her günHocam bunu yeni aldım, iade edip fifine alayimmi? Ben alana kadar stok biter mi
adam stoğu yeniliyo her gün
Kararsız kaldım, elimde ki mikrofonun sesi de çok iyi, bir de fifine de renk ayarlama yokmuş.Fifine bitmez stoğu
1 hafta felan belke düşebilirHocam stok duruyor da fiyatı zamlanmış düşer mi tekrar
O kadar hızlı mı ya bakalım bizimki nolcak1 hafta felan belke düşebilir
salatalık cıkmadı arkadaşlar rahat olun ben ürünü teslim aldım bügün