Fifine A6V vs Fifine A8

Reaksiyon skoru
0
Youtube'da kullanmak için bu iki mikrofon arasında kaldım. Ses kalitesi çok iyi olsun istiyorum, bu iki mikrofonun karşılaştırmasını izlediğimde çok yakındı sesleri hatta A6V daha iyi gibiydi. Siz hangisini önerirsiniz ve neden?

Arasında ses farkı olarak ciddi bir fark yok onu belirteyim, bende a8 modeli var 3 sene oldu sanırsam. a8 de ki en büyük fark mikrofon üzerinden değiştirilebilir ışıklandırması olacaktır ben bunun için a8 aldım. Fiyat olarak a6v daha iyiyse a6v yi tercih edin bence renk sorununuz yoksa

Arasında ses farkı olarak ciddi bir fark yok onu belirteyim, bende a8 modeli var 3 sene oldu sanırsam. a8 de ki en büyük fark mikrofon üzerinden değiştirilebilir ışıklandırması olacaktır ben bunun için a8 aldım. Fiyat olarak a6v daha iyiyse a6v yi tercih edin bence renk sorununuz yoksa
Fiyat olarak aralarında 1000 TL var. Açıkçası dış görünüş olarak ve malzeme kalitesi olarak A8 daha kaliteli gibi görünüyor. Youtube'dan ses testlerini izlediğimde A8 biraz daha boğuk bir ses çıkarıyor gibiydi A6V'ye göre. Gerçekten de ses boğuk mu A8'de? Ve Quadcast ile kıyaslayınca sizce A8 iyi mi?

Geri