Fikrinize ihtiyacım var

Ameyus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,078
Bir oyunda yerin metrelerce altında, neredeyse magmanın yakınında geçen bir alan düşünün. Bu alanı aydınlatmak için ne kullanılabilir. Mesela meşale olmaz o kadar aşağıda meşale olmaz. It takes two oyununda parlayan mantar kullanılmıştı ama o kadar aşağıda mantar da olmaz. Sizce ne kullanabilirim?

En kolayı maden olabilir. Eğer oyun tasarımı yapıyorsanız parlayan bir maden ekleyebilirsiniz . Minecrafta taki ışıktaşı gibi .
Minecraft ağzı k.b . Anlatabilmisimdir umarım.

En kolayı maden olabilir. Eğer oyun tasarımı yapıyorsanız parlayan bir maden ekleyebilirsiniz . Minecrafta taki ışıktaşı gibi .
Teşekkür ederim çok güzel fikir aklıma gelmemişti. Minecraft oynamadım hiç bir bakayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

niye yerin çok altında oluna bişey mi değişiyor?
Dostum magmaya yakın diyorum orada meşalenin ne işi var?

Dostum magmaya yakın diyorum orada meşalenin ne işi var?
kanka bak şimdi kapalı bi oda düşün deniz seviyesinde olsun ve hiç bir ışık almasın. burda bir meşale yak oda aydınlanacak.
şimdi yerin altında oda ile aynı büyüklükte bir alan düşün ordada meşale yak orasıda oda ile aynı oranda aydınlanacak.
eğer alan çok çok çok büyük ve magmaya yakın diyorsan karakterin eline bir adet el feneri veya meşale gibi bir şey verip belirli bir bölgeyi aydınlatabilirsin

kanka bak şimdi kapalı bi oda düşün deniz seviyesinde olsun ve hiç bir ışık almasın. burda bir meşale yak oda aydınlanacak.
şimdi yerin altında oda ile aynı büyüklükte bir alan düşün ordada meşale yak orasıda oda ile aynı oranda aydınlanacak.
eğer alan çok çok çok büyük ve magmaya yakın diyorsan karakterin eline bir adet el feneri veya meşale gibi bir şey verip belirli bir bölgeyi aydınlatabilirsin
Oyun biraz farklı. Hiçbir insanın yaşamadığı, hiçbir yapının bulunmadığı insan eli değmemiş bir yer olduğu için meşale modelleyip kullanmak istemiyorum. Daha doğal aydınlatmalara ihtiyacım var. Fikrin için teşekürler yine de.

Oyun biraz farklı. Hiçbir insanın yaşamadığı, hiçbir yapının bulunmadığı insan eli değmemiş bir yer olduğu için meşale modelleyip kullanmak istemiyorum. Daha doğal aydınlatmalara ihtiyacım var. Fikrin için teşekürler yine de.
o zaman magmayı kullan direkt magma ışık versin

Şöyle bir şey modelledim. Nasıl olmuş? Buna oyunda ışık ekleyeceğim teşekkürler fikrin için.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-08-12 174007.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 174007.png
    252.7 KB · Hit: 25
  • Ekran görüntüsü 2024-08-12 174016.png
    Ekran görüntüsü 2024-08-12 174016.png
    225.5 KB · Hit: 28
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,174