Fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar sistemi alamıyor!

karaborsa budurrrrrr
linki sil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1-Yaptığı yanlış bir şey fakat serbest piyasa istediği fiyata koyabilir.
2-Abdullah abinin yapacağı bir şey yok çünkü o sistemi alan ister 5 sene kullanır ister geldiği gibi satar çünkü sistem artık kişinin istediğini yapabilir.
link sil

Gurbetçi gurbetçiyi gurbette düdüklermiş. Bizimkiler için gurbette olmaya gerek yok gene düdüklüyorlar.
link sil suç

Şimdi şu var bu sistemin çıkacağını biliyordunuz öncelikle kemik tayfa bunun için ön hazırlık olarak bütçe ayarlandın mı ? Zaten 5k nın bir köşede olması gerekirdi ortalama olarak bütçe 5k olarak sistemler geliyor şimdi bütçeniz hazır kemik tayfasınız video yayınlandı bildirim geldi linke girip aldınız. İnstagram zaten takip ediyorsunuz diye umuyorum. En kötü forumdasınız ve günlerdir muhabbeti dönüyor. Kusura bakmayında kemik tayfa iseniz bütçeniz varsa bu ürün size lazımsa ilk sizlerin alması gerekiyor hiç bir sistem 12 saat kalmadı stokta. Bunların hepsini göz önünde bulundurup ve öyle bir şey ki saat 5 de yayınlandı aileniz filanda evde olduğu saatler eğer o şekilde alınacaksa ben bu alamayan kişilerin bütçesi hazır değil ve alamayacağını düşünüp sonradan böyle konular ile olayı saptırma peşinde olduğunu düşünüyorum.

Ben daha sistem çıkmadan önce söylemiştim böyle şeylerin yaşanacağını hiç şaşırmadım

Şimdi şu var bu sistemin çıkacağını biliyordunuz öncelikle kemik tayfa bunun için ön hazırlık olarak bütçe ayarlandın mı ? Zaten 5k nın bir köşede olması gerekirdi ortalama olarak bütçe 5k olarak sistemler geliyor şimdi bütçeniz hazır kemik tayfasınız video yayınlandı bildirim geldi linke girip aldınız. İnstagram zaten takip ediyorsunuz diye umuyorum. En kötü forumdasınız ve günlerdir muhabbeti dönüyor. Kusura bakmayında kemik tayfa iseniz bütçeniz varsa bu ürün size lazımsa ilk sizlerin alması gerekiyor hiç bir sistem 12 saat kalmadı stokta. Bunların hepsini göz önünde bulundurup ve öyle bir şey ki saat 5 de yayınlandı aileniz filanda evde olduğu saatler eğer o şekilde alınacaksa ben bu alamayan kişilerin bütçesi hazır değil ve alamacağını düşünüp sonradan böyle konular ile olayı saptırma peşinde olduğunu düşünüyorum.
Sistem yayinlandiktan hemen sonra site cöktü ben zaten almayacaktım ama sitenin cökmesi çoğu insanin daha önce siteye girip almak istediği halde alamamasina neden oldu.

telefon numarası isim paylaş helal olsun helal olsun ohhhh come on para cezası
Hiç bir şey olmaz. Türkiye burası. Daha önce 20'den fazla kişinin dolandırıcılık yaptığı için her bilgisini yaydım hepsi dava açtı tüm davalar düştü. Rahat olun.

Sistem yayinlandiktan hemen sonra site cöktü ben zaten almayacaktım ama sitenin cökmesi çoğu insanin daha önce siteye girip almak istediği halde alamamasina neden oldu.
Vallaha her zamanda çökmedi ben bile almayı düşünmezken siteye girdim sepete girdim almadım ama alınabilirlik durumu stok bitene kadar yoktu. Almak isteyen çokta güzel şekilde alırdı almayı düşünüp karamsar kalınıp acaba acaba denilirse bu sisteme tabi alamazsın. Veya foruma gelip bu sistem alınır mı ? Diye soru sorarsan tabi alamazsın. Parası olan alır bu forumda alacak kişi sayısı kaçtı ? Böyle bir sisteme bu sistem alınır mı sormak kadar ironi bir şey yok. 4.5k ya Apu ve monitör alabiliyorken..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,965
Üyeler
184,707
Son üye
Karakus
Geri