lBroken Blade
80+
herkese selamlar pek fazla fıstık ezmesi tüketen birisi değilim ama şu aralar biraz heves ettim en iyisi hangisidir önerilerinizi almak isterim efenim
tadı fena değil öneririmteknoloji forumunda bunu da mı görecektimKrem Çikolata & Ezme - A101
Krem çikolata & ezme çeşitleri en uygun fiyatlarla A101'de. Çikolata ve ezmeler başta olmak üzere tüm krem çikolatarı incelemek için hemen tıkla!www.a101.com.tr
Gold çok güzel bunu al.teknoloji forumunda bunu da mı görecektimKrem Çikolata & Ezme - A101
Krem çikolata & ezme çeşitleri en uygun fiyatlarla A101'de. Çikolata ve ezmeler başta olmak üzere tüm krem çikolatarı incelemek için hemen tıkla!www.a101.com.tr
O fındıklı krema değil mi?Bimde peripella vardı da şimdi fıstık ezmesi mi fındık ezmesi mi emin olamadım baya güzel o
Hocam iyi ise bende alayım.Gold çok güzel bunu al.
Bu güzeldi bunu alabilirsin ben sevmem yemeyi.teknoloji forumunda bunu da mı görecektimKrem Çikolata & Ezme - A101
gt 1030herkese selamlar pek fazla fıstık ezmesi tüketen birisi değilim ama şu aralar biraz heves ettim en iyisi hangisidir önerilerinizi almak isterim efenim
Abi bunu yesem kac fps alirim normal hayattagt 1030
Bence 30 fps 1080 p oynarsın ama çok kalabalıkta fps düşerAbi bunu yesem kac fps alirim normal hayatta