Neler Yeni

Fitness için nasıl bir program yapılmalı

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
738
İsim
Eren
Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?
Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Alper Kaplan
Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye
omuz göğüs de tek güne atılabilir. ön kol karınla bacak tek güne düşüyor. hem bacak hem karın biraz arka ister 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,741
Üyeler
169,333
Son üye
xGamer01TR
Top Bottom