Neler Yeni

Fitness için nasıl bir program yapılmalı

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?

Montofteam

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
739
İsim
Eren
Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?
Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Alper Kaplan
Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye
omuz göğüs de tek güne atılabilir. ön kol karınla bacak tek güne düşüyor. hem bacak hem karın biraz arka ister 😂

wruno

80+
bence omuz için ayrı bir güne gerek yok , ayrıca ppl yapıyorsan ve evdeysen off vermesende olur . öbür türlü bi bölgeyi 5 günde bir çalışmış oluyorsun , 2-3 gün idealdir.

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında
4x 5kg 4x 2.5kg 2 dumbell 1 tane bar var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deneyeceğim güzel durdu gözüme fakat hangi günün arasını off yapmalıyım

bence omuz için ayrı bir güne gerek yok , ayrıca ppl yapıyorsan ve evdeysen off vermesende olur . öbür türlü bi bölgeyi 5 günde bir çalışmış oluyorsun , 2-3 gün idealdir.
Off vermek önemli değil mi kasların dinlenmesi için. Omuz bacak karın şeklinde yapsam güzel olabilir gibi geldi. Böyle olunca hangi günü off yapmalıyım

Son düzenleme:

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Kilon fazlaysa push pull off push pull leg mantıklı

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Alper Kaplan
4x 5kg 4x 2.5kg 2 dumbell 1 tane bar var

Deneyeceğim güzel durdu gözüme fakat hangi günün arasını off yapmalıyım

Off vermek önemli değil mi kasların dinlenmesi için. Omuz bacak karın şeklinde yapsam güzel olabilir gibi geldi. Böyle olunca hangi günü off
2 gün yap 1 gün off

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Yusufcan Koçkaya
2 gün yap 1 gün off
sırt arka kol - göğüs ön kol - off - bacak omuz - sırt arka kol off . Olarak dediniz galiba Karını hangi güne sıkıştırmalıyım sizce

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
elindeki imkanlarla dayanıklılık ve güç çalışabilirsin bir büyüme veya şişme bekleme güray aydının hipertrofi konulu videosu yardımcı olucaktır

sırt arka kol - göğüs ön kol - off - bacak omuz - sırt arka kol off . Olarak dediniz galiba Karını hangi güne sıkıştırmalıyım sizce
karın antrenmanını her antrenman başında yapabilirsin ya da sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,066,688
Üyeler
169,457
Son üye