Neler Yeni

Fitness için nasıl bir program yapılmalı

Yusufcan Koçkaya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
147
Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?

Evde spor yapıyorum 2haftadır . 1. gün omuz , 2.gün sırt arka kol ,3 göğüs ön kol , 4.gün bacak karın , 5.gün off day ardından tekrar yapıyordum . Dinlenme süremi arttırmalı mıyım arttırmalı isem hangi günün arasına koymalıyım ?
Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında

Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye

Evde ne kadar yapabilirsin bilmiyorum ama. Zaten bi gym kadar fazla antrenman yapmadığını düşünerekten. Omuz gününü arka kol ile aradan çıkarabilirsin. Göğüs ön kol karın yapıp. Sırt bacak yaparsın. Bu sayede daha çok zamanın olur dinlenmeye
omuz göğüs de tek güne atılabilir. ön kol karınla bacak tek güne düşüyor. hem bacak hem karın biraz arka ister 😂

bence omuz için ayrı bir güne gerek yok , ayrıca ppl yapıyorsan ve evdeysen off vermesende olur . öbür türlü bi bölgeyi 5 günde bir çalışmış oluyorsun , 2-3 gün idealdir.

Neyle spor yapıyorsun kaç kg ağırlığım ekipmanın var? Biraz daha detay versene programın hakkında
4x 5kg 4x 2.5kg 2 dumbell 1 tane bar var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deneyeceğim güzel durdu gözüme fakat hangi günün arasını off yapmalıyım

bence omuz için ayrı bir güne gerek yok , ayrıca ppl yapıyorsan ve evdeysen off vermesende olur . öbür türlü bi bölgeyi 5 günde bir çalışmış oluyorsun , 2-3 gün idealdir.
Off vermek önemli değil mi kasların dinlenmesi için. Omuz bacak karın şeklinde yapsam güzel olabilir gibi geldi. Böyle olunca hangi günü off yapmalıyım

Son düzenleme:
Kilon fazlaysa push pull off push pull leg mantıklı

4x 5kg 4x 2.5kg 2 dumbell 1 tane bar var

Deneyeceğim güzel durdu gözüme fakat hangi günün arasını off yapmalıyım

Off vermek önemli değil mi kasların dinlenmesi için. Omuz bacak karın şeklinde yapsam güzel olabilir gibi geldi. Böyle olunca hangi günü off
2 gün yap 1 gün off

elindeki imkanlarla dayanıklılık ve güç çalışabilirsin bir büyüme veya şişme bekleme güray aydının hipertrofi konulu videosu yardımcı olucaktır

sırt arka kol - göğüs ön kol - off - bacak omuz - sırt arka kol off . Olarak dediniz galiba Karını hangi güne sıkıştırmalıyım sizce
karın antrenmanını her antrenman başında yapabilirsin ya da sonunda

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,236
Üyeler
173,156
Son üye
Yusufbeg
Geri