Forum Tavsiye (Ücretli Onarım)

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
886
Foruma böyle bir kategori gelirse bence çok güzel olur bu devirde her şey para değil bunu biliyorum ama uğraş gerektiren gerektiğinde uzaktan bağlantı ile sorun çözme vs olsun bunlar hepsi bir emek keza bilgisayar bölümü içinde aynı dediklerim geçerli en azından ek gelir olur bazıları için keza kendim içinde

Ekler

• Screenshot_20220325-215932~2.png
    Screenshot_20220325-215932~2.png
    4.8 KB · Hit: 126
Son düzenleme:
Windows 11 kurmak istiyorum 50tl yeter mi?
Çok saçma.

• Beğen
Reaksiyonlar: Lowe
Eğer buradaki insanların herhangi bir parasal ihtiyaçları olsaydı ve bunu bu yolla karşılamak isteselerdi, zaten çoktan ban yerlerdi. Kendi adıma konuşuyorum ama birçok kişide öyledir yüksek ihtimalle. Ben sadece insanları mutlu edebilmek için yapıyorum.
Böyle bir konunun,
Gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Foruma böyle bir kategori gelirse bence çok güzel olur bu devirde her şey para değil bunu biliyorum ama uğraş gerektiren gereğinde uzaktan bağlantı ile sorun çözme vs olsun bunlar hepsi bir emek keza bilgisayar bölümü içinde aynı dediklerim geçerli en azından ek gelir olur bazıları için keza kendim içinde
Fikir olarak mantıklı gibi ama uygulanışı biraz zor.
Ayrıca böyle bir konu açtınız diye muhtemelen uyarı yiyeceksiniz.

Böyle bir bölüm forumdaki yardımlaşma kültürünü öldürür. Konularda yardım isteyenlere cevap vermek yerine ücretli yapalım denir.
Uzak bağlantı ile halledilen çözüm forumda paylaşılmayacağı için aynı sorunu yaşayan kişi gelip konuyu okuyup sorununu çözemez.

Böyle bir bölüm forumdaki yardımlaşma kültürünü öldürür. Konularda yardım isteyenlere cevap vermek yerine ücretli yapalım denir.
Uzak bağlantı ile halledilen çözüm forumda paylaşılmayacağı için aynı sorunu yaşayan kişi gelip konuyu okuyup sorununu çözemez.
Konudaki yazdıklarım birçok şeyi kapsıyor fakat bazıları sadece Windows 11 50 TL ile konumu özetliyor :) neyse sadece öneri benimki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda foruma karşı bir şey yok sadece bir fikir sundum konu açarak zaten böyle bir şey olmaz ise @Mehmet Yılmaz kapatır konuyu

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri