Bir anlık dalgınlık ile yaptığım bir şeydi pişman olduğumu söylemiştim sonra zaten. Ayrıca bana çakma diyip etiketleyen çok kişi var, işinize gelince etiketleyip yardım istemesini biliyorsunuz? Korsan izleyip, izlememem beni çakma yapmıyor, ulan* konu çakma olsa bile logu ben analiz ediyorum, sonucu paylaşmasını istiyorum, bana çakma demeden önce bir kendine bak bakalım. Sen de elde tutulur gözle görülür bir şey yok, bir foruma sor bakalım kimin kime ne kadar faydası olmuş diye. Hatta kendinide bir sorgula ''Ben ne yapmışım?'' diye. Bu arada anime fansubları ile anlaşmalı o site.
Gerçi beni vurmak için elinizde ki tek koz bu.
Kimin ne kadar gerekli olduğunu anlayabilirsin. Ettiğim yardımlara bakarak, açtığım rehber, yönergelere bakarak.
Yazdığın bomboş mesajlara bakarak kimin gerekli, kimin olmadığını anlayabilirsin.
Korsan yazılım kullanılmasına karşıyım, indirilmesine karşıyım, dizi, film izleyene lafım yok. Korsandan bulaşabilecek zararlıları insanların dikkate almamasına karşıyım, kullananlar elbette olur, benim bu konuda vazifem ise korsan yazılımların cihazlarına verebileceği zarar konusunda uyarmak. Otomatik flash kapalı olduğu sürece ve bir reklam engelleyici olduğu sürece korsan bir dizi, film izleme sitesinden zararlı bulaşma ihtimali çok çok az.
O siteyle tanışmam ise Netflix'de yapılan çocuk istismarı skandalı ile başladı. Önceden Netflix kullanıyordum, o olaydan sonra bıraktım Netflix'i, çocuk istismarcısı Netflix'i izlemektense korsan bir siteden izlemeyi yeğlerim.