Forumu bırakıyorum.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Neden takıyorsun ki ?
Bu forumda hepimiz aile gibiyiz. Bizim buramıza geldiği oluyor ama sakinleşiyoruz. İnan ki her gün en az 1 kere gıcık oluyorum ve sinirleniyorum birisine. Sakın bırakma. Böyle pes edersen yolun açık olmaz.
Arkadaş haklı. Böyle basit mevzularda gideceksen gerçek hayatta nasıl yapacaksın. Önüne zibilyon tane insan çıkacak bazen nefret ettiğin insanın önüne çay koyacaksın. Her şeyde böyle pes edip gidecek misin. Kimse bu durumdan ötürü bırakmanı istemez.
@flardryn

Arkadaş haklı. Böyle basit mevzularda gideceksen gerçek hayatta nasıl yapacaksın. Önüne zibilyon tane insan çıkacak bazen nefret ettiğin insanın önüne çay koyacaksın. Her şeyde böyle pes edip gidecek misin. Kimse bu durumdan ötürü bırakmanı istemez.
@flardryn
Bende ilk başta SDN forumu bırakacaktım. 2 kere konu açtım. Ama hala bırakmadı. Sonra iyice ama iyice... Neyse.

@flardryn
Ben normalde olsa iğneleme yaparım da. Forum huzuru bozulmasın :)

Dostum bu forumda ben herkesi eşit görüyorum Abdullah abi olsun Mehmet abi olsun sen ol ben olayım bana göre herkes bu forumda eşit, aile gibi. Ben bu forumda çok kişiyle tartıştım çok kişiyle güldüm bir çok bilgi verdim bir çok bilgi aldım. Bu forum diğer forumlar gibi yazım kuralı yalnışında ban atmayan, üslubu kötü olsa bile güzel bir dille uyaran insanlarla dolu. Arada hiç mi kötü amacı kötü niyeti kötü insan yok hayır var tabii ki olacak bu hayatta kusursuz hicbirsey yoktur. Ben senle iyi anlaşıyorum sende biliyorsun bence bu forumda kal, bilgili birisin tartıştığın kişileri de kafana çok takma boşver gitsin brom burada herkes bilgi vermeye çalışıyor bilgi almaya çalışıyor bunlar gayet doğal söyleyeceklerim bu kadar.

Ben sizden bahsettiğimi söyledim mi? O konu kapattırıldı. O konuda konuşulan o konuda kaldı. Hatta hiç kalmadı.
Belki de bahane arıyordum. Ne dersin?
İradesi olan kişi, çıkmak/bırakmak istediğinde tarayıcının "kapat" butonuna basar ve gider. İradesi olmayan insan bahane arar.
Bahane mi, değil mi kendin karar verirsin.

Ek olarak;
Bilgi arıyorsan istediğin kadar kalabilirsin.
İlgi arıyorsan yeri bu site değil.
Kendi konunu "silinebilir" diyerek ilk raporlayan kişi sensin.
Konu içerisinde " O konu kapattırıldı. " yazıyorsun.

Dostum bu forumda ben herkesi eşit görüyorum Abdullah abi olsun Mehmet abi olsun sen ol ben olayım bana göre herkes bu forumda eşit, aile gibi. Ben bu forumda çok kişiyle tartıştım çok kişiyle güldüm bir çok bilgi verdim bir çok bilgi aldım. Bu forum diğer forumlar gibi yazım kuralı yalnışında ban atmayan, üslubu kötü olsa bile güzel bir dille uyaran insanlarla dolu. Arada hiç mi kötü amacı kötü niyeti kötü insan yok hayır var tabii ki olacak bu hayatta kusursuz hicbirsey yoktur. Ben senle iyi anlaşıyorum sende biliyorsun bence bu forumda kal, bilgili birisin tartıştığın kişileri de kafana çok takma boşver gitsin brom burada herkes bilgi vermeye çalışıyor bilgi almaya çalışıyor bunlar gayet doğal söyleyeceklerim bu kadar.
Aynen ya. Bugün uyarı almamama rağmen sebepsiz yere ban yedim Technopat dan.
Post automatically merged:

Aynen ya. Bugün uyarı almama rağmen sebepsiz yere ban yedim Technopat dan.
almamama*

Öyle mi dersin? Ben demem. Başka nedenler de var da... Onlar bana kalsın.

Aynen ya. Bugün uyarı almama rağmen sebepsiz yere ban yedim Technopat dan.
O foruma kayıt olmayı düşünmüyorum bile ya, içeride olanları gördükten sonra insan ciddiye alamıyor. Belki de ben bu foruma alıştığımdandır d.a forum rahatlatıyor insanı :D

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,721
Üyeler
190,956
Son üye
tyriosky
Geri