Yardım Forza Horizon 4 Açılmıyor.

Yusufya

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
563
arkadaşlar ben forza horizona sahibim ve bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yoktu bu sabahtan itibaren şablon kısmı geliyor sonra kapanıyor yani kısaca oyun açılmıyor (lisamslı ürüne sahibim microsoft storeden para verip aldım) sizce sorun ne olabilir? ondan öncede onine girmiyordu.

arkadaşlar ben forza horizona sahibim ve bugüne kadar herhangi bir sıkıntı yoktu bu sabahtan itibaren şablon kısmı geliyor sonra kapanıyor yani kısaca oyun açılmıyor (lisamslı ürüne sahibim microsoft storeden para verip aldım) sizce sorun ne olabilir? ondan öncede onine girmiyordu.
Oyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyin, oyun dosyalarında bir bozukluk olmuş olabilir.

FH4'de birçok kişinin karşılaştığı genel bir sorun bu.
MSI Afterburner, Rivatuner gibi programlar çalışıyorsa bunları kapatın öncelikle.
Hala oyuna girmezse antivirüs programlarını kapatarak girmeyi deneyin.
Zira bu sorunun başlıca kaynağı bilgisayarınızda çalışan diğer programlar.

Oyunu silip tekrardan yüklemeyi deneyin, oyun dosyalarında bir bozukluk olmuş olabilir.
tamam denerim yarına haber veririm ammavelakin başkalarında sil geri yükleden başka çözümleri varsa onu beklemeliyim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

FH4'de birçok kişinin karşılaştığı genel bir sorun bu.
MSI Afterburner, Rivatuner gibi programlar çalışıyorsa bunları kapatın öncelikle.
Hala oyuna girmezse antivirüs programlarını kapatarak girmeyi deneyin.
Zira bu sorunun başlıca kaynağı bilgisayarınızda çalışan diğer programlar.
herşeyi kapattım ama yine girmedi başka çalışan ne olabilir ki?

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,598
Üyeler
191,130
Son üye
mskemal
Geri