Forza Horizon 5 alınır mı?

Umbraa

80+
Reaksiyon skoru
45
steamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi

Xbox ta 500 liraya düşüyor normal sürümü. Yani microsoft store dan. 500e değer de 30 dolar fazla, değmez bence. Arkadaşın dediği gibi 16 dolara düşerse alınabilir bence.

Xbox ta 500 liraya düşüyor normal sürümü. Yani microsoft store dan. 500e değer de 30 dolar fazla, değmez bence. Arkadaşın dediği gibi 16 dolara düşerse alınabilir bence.
Indirimde 16 dolara alabilirsin bence alınır simülasyon değil de arcade tarzı bir oyun arıyorsan
Anladım teşekkür ederim oyun hakkkında bilginiz varsa bi amaç varmı yani araç al sür değil değilmi

steamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
görev vs varda boş boş araba sürüyon kanka tam olarak olay o :D direksiyon setin varsa heveslenme sadece tilt olursun

Alınır ama 16 dolara geçen hafta 16 dolardı steamde takipte kalmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

görev vs varda boş boş araba sürüyon kanka tam olarak olay o :D direksiyon setin varsa heveslenme sadece tilt olursun
Hocam bu arada tüm yarış oyunları aynı şekilde bende iki tane direksiyon var ama o kadar istek yok bir oyunu arkadaşın olmadan oynamak zevk vermiyor. İkinci direksiyonu arkadaşa verdim zaten oynayalım diye. Araba oyunları tek başına gerçekten zevk veren oyunlar değil.

İndirimdee alman daha iyi olur. Ben arena mnodunu oynuyorum arada bir sarıyor. Arena modunda battle royale'in yarışlı verrisyonu gibi düşün haritada random arabalar var onları alabilirsin ancak yarış kazanıp bir üst seviye arabaya geçiyorsun aynı zamanda alan daralıyor. Seviyorsan alınabilir bir oyun. Ek olarak xbox store'da daha ucuza geliyor indirim zamanında

açık dünya da boş arac sürme ve yarislara katılma. hikaye yok.

Hocam bu arada tüm yarış oyunları aynı şekilde bende iki tane direksiyon var ama o kadar istek yok bir oyunu arkadaşın olmadan oynamak zevk vermiyor. İkinci direksiyonu arkadaşa verdim zaten oynayalım diye. Araba oyunları tek başına gerçekten zevk veren oyunlar değil.
yok zevkinden değil forza direksiyon ile oynanacak bir oyun değil istesen de oynayamazsın hardcore bir yarış oyunu direksyion falan kendi sapıtıyor kafayı yersin :D direksiyon ile oynarım dersen sakın alma

kol ile oynamak sarmazmı

Geri