Xbox ta 500 liraya düşüyor normal sürümü. Yani microsoft store dan. 500e değer de 30 dolar fazla, değmez bence. Arkadaşın dediği gibi 16 dolara düşerse alınabilir bence.
Anladım teşekkür ederim oyun hakkkında bilginiz varsa bi amaç varmı yani araç al sür değil değilmiIndirimde 16 dolara alabilirsin bence alınır simülasyon değil de arcade tarzı bir oyun arıyorsan
Çok bilgim yok ama YT den falan ayrıntılı bir şekilde bakabilirsinAnladım teşekkür ederim oyun hakkkında bilginiz varsa bi amaç varmı yani araç al sür değil değilmi
görev vs varda boş boş araba sürüyon kanka tam olarak olay osteamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
Alınır ama 16 dolara geçen hafta 16 dolardı steamde takipte kalmak lazımsteamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
Hocam bu arada tüm yarış oyunları aynı şekilde bende iki tane direksiyon var ama o kadar istek yok bir oyunu arkadaşın olmadan oynamak zevk vermiyor. İkinci direksiyonu arkadaşa verdim zaten oynayalım diye. Araba oyunları tek başına gerçekten zevk veren oyunlar değil.görev vs varda boş boş araba sürüyon kanka tam olarak olay odireksiyon setin varsa heveslenme sadece tilt olursun
Iki oyunda var bende gayet iyi indirim bekle öyle alsteamdan almayı düşünüyorum 30 dolar eder mi? değermi ve görev varmı yani boş boş araba sürme değil değilmi
yok zevkinden değil forza direksiyon ile oynanacak bir oyun değil istesen de oynayamazsın hardcore bir yarış oyunu direksyion falan kendi sapıtıyor kafayı yersinAlınır ama 16 dolara geçen hafta 16 dolardı steamde takipte kalmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu arada tüm yarış oyunları aynı şekilde bende iki tane direksiyon var ama o kadar istek yok bir oyunu arkadaşın olmadan oynamak zevk vermiyor. İkinci direksiyonu arkadaşa verdim zaten oynayalım diye. Araba oyunları tek başına gerçekten zevk veren oyunlar değil.
kol ile oynamak sarmazmıAlınır ama 16 dolara geçen hafta 16 dolardı steamde takipte kalmak lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam bu arada tüm yarış oyunları aynı şekilde bende iki tane direksiyon var ama o kadar istek yok bir oyunu arkadaşın olmadan oynamak zevk vermiyor. İkinci direksiyonu arkadaşa verdim zaten oynayalım diye. Araba oyunları tek başına gerçekten zevk veren oyunlar değil.
Ben kolla oynuyorum ve baya sarıyor dedikleri gibi hikayesi yok haritada dolanıp yarışlara katılabilirsin ya da benim gibi arena oynarsın ki bence arena daha zevkli. istersen steamden al beğenmezsen iade edebilirsin.kol ile oynamak sarmazmı