Freesync premium ve freesync farkı nedir?

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
4,576
Freesync premium ve freesync farkı nedir? İnternette yazan farklar çok etkiliyor mu?

Bende bu konuyu merak ettim araştırdım. Freesync yırtılma önlüyor freesync premium aynı işi yapıyor ama bu minimum 120hz tazeleme hızı veriyor freesync 2 ise hdr kodunu aktif ediyormuş. Psu larfa 80+ bronze gold ve platin gibi bir şey verimlilik açısından değerlendirme. Deneyimlemek şansım olmadı ama kaba bilgi olarak böyle

Eğer kartın Nvidia ise ikiside çok bir işe yaramıyor canlı deneyimlemiş biri olarak söylüyorum tamamen AMD kartlarla işe yarıyor gsync uyumlu monitör alman lazım yoksa görüntüden oluyorsun

Eğer kartın Nvidia ise ikiside çok bir işe yaramıyor canlı deneyimlemiş biri olarak söylüyorum tamamen AMD kartlarla işe yarıyor gsync uyumlu monitör alman lazım yoksa görüntüden oluyorsun
Tam tersine AMD kartla çalışmıyor bende ama Nvidia kartla güzel çalışıyor. Düz FreeSync değil de FreeSync Premium olanı Nvidia kartlarla gayet iyi.

Tam tersine AMD kartla çalışmıyor bende ama Nvidia kartla güzel çalışıyor. Düz FreeSync değil de FreeSync Premium olanı Nvidia kartlarla gayet iyi.
Freesync zaten AMD için çıkmış bir şey kardeş premium da olsa bunu yazılımla yapmaya çalışıyor gsync olmayınca görüntü yine bozuluyor bende denedim

Geri