🃏JOKER🃏
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 41,115
hazır mı yoksa kendin mi alıp topladın kasa mesh mi? High fsp asus psulara bakYok kasanın içindeki elemanlar dahil 12 bin.
Sağolun, bakıcam.
hazır mı yoksa kendin mi alıp topladın kasa mesh mi? High fsp asus psulara bakYok kasanın içindeki elemanlar dahil 12 bin.
Sağolun, bakıcam.
hazır mı yoksa kendin mi alıp topladın kasa mesh mi? High fsp asus psulara bak
O tanıdığa bir daha toplatma.Kasayı bir tanıdığa toplattırdım. ASUSlara bakacağım.
c4 diyorlar ama
12binliraya c4 takmayın.
Silindi.Forum kuralları madde 12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
YapmayınSilindi.
Sen herşeyi bildiğini mi sanıyorsun artist gibi kuraş beyanında bulunuyorsun hocam? Frisbiy bildiğin c4. Aigo bunun bi tık üstü psu dur. Patlamaz ama kalitesiz bi psu dur.Forum kuralları madde 12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Herşeyi bilip bilmememle ne alakası var? Kuralları okudunuz mu? Saygısızlık yapmayın.Sen herşeyi bildiğini mi sanıyorsun artist gibi kuraş beyanında bulunuyorsun hocam? Frisbiy bildiğin c4. Aigo bunun bi tık üstü psu dur. Patlamaz ama kalitesiz bi psu dur.
saygısızlık yapmayın lütfen. Forumda C4/Bomba gibi terimler yasak.Sen herşeyi bildiğini mi sanıyorsun artist gibi kuraş beyanında bulunuyorsun hocam? Frisbiy bildiğin c4. Aigo bunun bi tık üstü psu dur. Patlamaz ama kalitesiz bi psu dur.
Hocam kasanın içindeki parçaların ismini söyler misiniz?Merhabalar FRİSBY FC-9325G INFINITY model bir kasa satın aldım. Kasanın içinde frisby'nin 650w bir psu su bulunuyor. Kalitesi beni idare ediyor. Patlama riski nedir? Patlarsa ne gibi patlar, bana zarar verirmi, kasama zarar verirmi? Sizce ne yapayım?