Fsp 500w psu ne kadar götürür

Kaanwqade

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
89
Bugün arkadaştan 240 gb m2 ssd ryzen 5 5600 rtx 3060 2x8 ram sistem aldım 17 bine psu fanı falan biraz pis 2 yıllık sistem fps 500 w galiba bu daha götürürmü yarın bakımını yaptırsam belki fanınıda değiştirtim kasa biraz eski içindeki tek egzoz fan ve işlemci soğutucuyada değiştirecem + termal bakım yapılacak işlemciye ama asıl psu götürürmü iyi midir?

Fsp hyper 500w

Ekler

• IMG_0867.webp
    IMG_0867.webp
    715.3 KB · Hit: 27
Bugün arkadaştan 240 gb m2 ssd ryzen 5 5600 rtx 3060 2x8 ram sistem aldım 17 bine psu fanı falan biraz pis 2 yıllık sistem fps 500 w galiba bu daha götürürmü yarın bakımını yaptırsam belki fanınıda değiştirtim kasa biraz eski içindeki tek egzoz fan ve işlemci soğutucuyada değiştirecem + termal bakım yapılacak işlemciye ama asıl psu götürürmü iyi midir?

Fsp hyper 500w
Kasayı da değiştirmen iyi olur 1000-2000 civarı 4 fanlı hava akışı olan bir kasaya geçmek sıcaklıkları epey düşürür 500w bu sistemi uzun süre götürür ama yükseltmek istersen o zaman zor.

temizle devam et tozdan ses yapıyordur muhtemelen fandan ses geliyorsa psu fanından onuda değişirsin problem olmaz genelde 12 cm fan kullanırlar masraf etme devam 500w uzunca göturur marka olarakda iyi

temizle devam et tozdan ses yapıyordur muhtemelen fandan ses geliyorsa psu fanından onuda değişirsin problem olmaz genelde 12 cm fan kullanırlar masraf etme devam 500w 1 egzoz 3 fanlı kasa almayı düşünüyorum 2 sene önce sıfır alınmış sistem bu arada psu götürsün yeterli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanına belki 650w fsp alabilirim ilerde 5060 a falan geçme ihtimaline karşı

Ekler

• IMG_0869.webp
    IMG_0869.webp
    154.3 KB · Hit: 13
Son düzenleme:
Bir temizlemeyi dene fan sesi geçmezse temiz güzel bir PSU al imkanın dahilinde kafan rahat kullanırsın.

Şöyle Vatan'da indirim var mesela 1772 TL ye 600 W bir PSU alabilirsen işini görecektir. 3 taksit ile aylık 600 TL ye gelir.

Bir temizlemeyi dene fan sesi geçmezse temiz güzel bir PSU al imkanın dahilinde kafan rahat kullanırsın.

Şöyle Vatan'da indirim var mesela 1772 TL ye 600 W bir PSU alabilirsen işini görecektir. 3 taksit ile aylık 600 TL ye gelir.

A-DN serisi alınmaz. MSI'ın en rezil modelleri. Tasarımı sorunlu modeller direkt. Yangın çıkarma riskleri bile mevcut.

+olarak ses geliyor psudan fan sesi gibi
FSP HYPER modellerinin fanı berbat bir süre sonra traktör sesi çıkarıyor normal.

Son düzenleme:
A-DN serisi alınmaz. MSI'ın en rezil modelleri. Tasarımı sorunlu modeller direkt. Yangın çıkarma riskleri bile mevcut.

FSP HYPER modellerinin fanı berbat bir süre sonra traktör sesi çıkarıyor normal.
Fanı değiştirdim diyelim ses gitti kullanmaya devam ediyimmi? Götürürmü beni

Fanı değiştirdim diyelim ses gitti kullanmaya devam ediyimmi? Götürürmü beni
Değişmeden önce fanın içini incele yağ kalmamış olabilir kalmadıysa vezalin veya katı gress yağı sür geçer

Şuanki haliyle çalışır iyi şekilde ama ısınma sıkıntısı yaşayabilirsin ve ses kafanı ütüler

Değişmeden önce fanın içini incele yağ kalmamış olabilir kalmadıysa vezalin veya katı gress yağı sür geçer

Şuanki haliyle çalışır iyi şekilde ama ısınma sıkıntısı yaşayabilirsin ve ses kafanı ütüler
İşte dediğim gibi bugün psu fanı değiştircez ses gider %90 bide toz falan temizliği ses gittikten sonra kullanmada sıkıntı olmaz değilmi götürür yani şuan beni 4 5 ay

Geri