Neler Yeni

Yardım Full beyaz sistem için hangi ram'i almalıyım sizce ?

Krmm

80+ Bronze
6000 mhz CL30 2 x 32 GB şeklinde ram alacağım. Bu kriterde beyaz ram sadece XPG markasından var. Bu markaya karşı bir güven problemi yaşıyorum. Sanki alırsam üzecekmiş gibi. Diğer tarafta corsair ve G-skilin ram'leri mevcut ve onları almak istiyorum aslında fakat maalesef onlar siyah.

Sizce ne yapmalıyım ? Alt tarafa 4 adet ram bıraktım. Onlardan birini kesin olarak alacağım.

G-SKİL

XPG

Corsair Dominator Titanium

Corsair Dominator Platinum

kelomerosan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
762
İsim
Kerem Eldes
6000 mhz CL30 2 x 32 GB şeklinde ram alacağım. Bu kriterde beyaz ram sadece XPG markasından var. Bu markaya karşı bir güven problemi yaşıyorum. Sanki alırsam üzecekmiş gibi. Diğer tarafta corsair ve G-skilin ram'leri mevcut ve onları almak istiyorum aslında fakat maalesef onlar siyah.

Sizce ne yapmalıyım ? Alt tarafa 4 adet ram bıraktım. Onlardan birini kesin olarak alacağım.

G-SKİL

XPG

Xpg'ler güzel duruyor bence en mantıklı seçim o, xpg ye de güven problemi yaşamayın 6 senedir ramlerini kullanıyorum, şimdi aynı ramin siyah versiyonuna geçtim gayet şık, kaliteli ve güvenilir ramler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı yaşamazsın fazla para vermene gerek oldugunu dusunmuyorum godram apacer vs haricinde eski bilindik markalardan herhangi birini alırsan sorun olmaz . Örneginhttps://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCzZyDQE4FvrER6fvVv98h8Hc
Bence bu kadar para verdikten sonra sadece 1000 tl farka daha iyi gözüken xpg yi alması daha mantıklı, kişisel zevk meselesi tabii

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,827
İsim
Oğuz Oğuz

G-SKİL

XPG

Xpg olani kullanıyorum memnunum.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,220