Yardım Furmark sonuçlarım nasıl?

lexerotk

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
INNO3D RTX 3060 Twin 2x Ekran kartıma furmark testi yaptım ve bi 13dk çalıştırdım.
Test sonunda ise şu ekran görüntülerini aldım. Sonuçlar iyi midir??

Ekler

• resim_2022-09-06_154204645.png
    resim_2022-09-06_154204645.png
    189.8 KB · Hit: 189
  • Ekran görüntüsü 2022-09-06 153822.png
    Ekran görüntüsü 2022-09-06 153822.png
    210.7 KB · Hit: 198
Undervolt denicem. İnşallah bozmam.

yok hocam ya çok karışık birinin yardımı gerek
Post automatically merged:

Pardon hocam. Peki undervolt nasıl yaparım hocam? Youtube dan baktımda çok karışık görünüyor

yok hocam ya çok karışık birinin yardımı gerek

Pardon hocam. Peki undervolt nasıl yaparım hocam? Youtube dan baktımda çok karışık görünüyor
Curve editörden voltaj curve yapacaksın ama bilmiyorsan yapma. Bilen birini bul ona yaptır.

Hocam başardım sanırım artık oyunlarda fan bile çalıştırmıyorum. shadows of tomb raider oynarlen fanlar %75 ile dönerken şimdi hiç dönmüyor.

@Rockhanger @LaruN @Özgürcan hocalarım undervolt yaptım oyunlarda sıcaklık baya düştü ama furmark testinde yine aynı sıcaklıkları gördüm. gpu 75 derece ve fanlar 2350 rpm lere çıktı. Bu normalmi?

Son düzenleme:
Hocam başardım sanırım artık oyunlarda fan bile çalıştırmıyorum. shadows of tomb raider oynarlen fanlar %75 ile dönerken şimdi hiç dönmüyor.

@Rockhanger @LaruN @Özgürcan hocalarım undervolt yaptım oyunlarda sıcaklık baya düştü ama furmark testinde yine aynı sıcaklıkları gördüm. gpu 75 derece ve fanlar 2350 rpm lere çıktı. Bu normalmi?
Çıkar knk normal, 77 biraz sıcak dedim sadece kötü bi etkisi olmaz. Furmak gpunu amele gibi çalıştıran bi uygulama fan çıkar öyle. Oyunlarda takılma problemi çözüldü mü?

Çıkar knk normal, 77 biraz sıcak dedim sadece kötü bi etkisi olmaz. Furmak gpunu amele gibi çalıştıran bi uygulama fan çıkar öyle. Oyunlarda takılma problemi çözüldü mü?
O takılma sorunu genelde sıcaklık yüksekken oluyordu ama öyle core hızını düşürcek kadar değil. 70 derce üasüt sıcaklıklara çıkan oyunlarda bu oluyordu. Şİmdi sıcaklıklar düşük olduğu için problem yok.

O takılma sorunu genelde sıcaklık yüksekken oluyordu ama öyle core hızını düşürcek kadar değil. 70 derce üasüt sıcaklıklara çıkan oyunlarda bu oluyordu. Şİmdi sıcaklıklar düşük olduğu için problem yok.
gpu throttling sıcaklık yüksek olunca sıcaklık düşsün diye kendini frenliyor bu da fps drop falan yol açabilir eski laptoplarda çok olurdu
undervolt sorunu çözdüyse güzel

Fan devri yüksek ve ona rağmen 78 dereceye çıkmış.kasa hava almıyor sanırım.fan sesi çok rahatsız etmediyse sorun yok.normal sayılır.

Fan devri yüksek ve ona rağmen 78 dereceye çıkmış.kasa hava almıyor sanırım.fan sesi çok rahatsız etmediyse sorun yok.normal sayılır.
kasam mesh hocam. Soğutma berbat. İntenete bi ekran kartımı yazıp bakın fanlar zaten fiyasko. Soğutma bloğu daha kalın olabilirdi. En azından ventusdan iyi bir model.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,592
Üyeler
190,936
Son üye
KassızBadici
Geri