lexerotk
80+ Bronze
Onla alakası yok. Ben sıcaklıktan bahsediyorum.oo hocam her denemem için 10 dakika çalıştırcammı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ama kullanılan vram 1400mb?
yok hocam ya çok karışık birinin yardımı gerek
Pardon hocam. Peki undervolt nasıl yaparım hocam? Youtube dan baktımda çok karışık görünüyorOnla alakası yok. Ben sıcaklıktan bahsediyorum.
yok hocam ya çok karışık birinin yardımı gerek
Pardon hocam. Peki undervolt nasıl yaparım hocam? Youtube dan baktımda çok karışık görünüyor
Curve editörden voltaj curve yapacaksın ama bilmiyorsan yapma. Bilen birini bul ona yaptır.yok hocam ya çok karışık birinin yardımı gerek
Pardon hocam. Peki undervolt nasıl yaparım hocam? Youtube dan baktımda çok karışık görünüyor
Hocam başardım sanırım artık oyunlarda fan bile çalıştırmıyorum. shadows of tomb raider oynarlen fanlar %75 ile dönerken şimdi hiç dönmüyor.Asus Dual Rtx 3060 Oc Edition Undervolt Üzerine | DonanımHaber Forum
Merhaba arkadaşlar, Asus Dual Rtx 3060 oc edition satın aldım ve ısılar beni mutlu etmedi. %100 yüklü benchmarkta 77 dereceyi buluyordu. Kart overclocforum.donanimhaber.comRTX3060 Undervolt değerleri
Hep AMD kart kullanırken UV yapardım fakat bugün RTX3060 ile yakaladığım muazzam UV sonuçlarını paylaşmak istiyorum. Kartım ısınmıyor ne gerek var? demeyin inanılmaz sonçlar çıkıyor ortaya. Karşılaştırmayı basitçe STOK vs UV şeklinde özetleyeceğim. Stok; Fan hızı: sabit %50 GPU sıcaklığı: 65...forum.donanimarsivi.com
Çıkar knk normal, 77 biraz sıcak dedim sadece kötü bi etkisi olmaz. Furmak gpunu amele gibi çalıştıran bi uygulama fan çıkar öyle. Oyunlarda takılma problemi çözüldü mü?Hocam başardım sanırım artık oyunlarda fan bile çalıştırmıyorum. shadows of tomb raider oynarlen fanlar %75 ile dönerken şimdi hiç dönmüyor.
@Rockhanger @LaruN @Özgürcan hocalarım undervolt yaptım oyunlarda sıcaklık baya düştü ama furmark testinde yine aynı sıcaklıkları gördüm. gpu 75 derece ve fanlar 2350 rpm lere çıktı. Bu normalmi?
O takılma sorunu genelde sıcaklık yüksekken oluyordu ama öyle core hızını düşürcek kadar değil. 70 derce üasüt sıcaklıklara çıkan oyunlarda bu oluyordu. Şİmdi sıcaklıklar düşük olduğu için problem yok.Çıkar knk normal, 77 biraz sıcak dedim sadece kötü bi etkisi olmaz. Furmak gpunu amele gibi çalıştıran bi uygulama fan çıkar öyle. Oyunlarda takılma problemi çözüldü mü?
Sen yine de kontrollerini iyi yap, sıkıntı olursa iade et. Pisman olma sonra.O takılma sorunu genelde sıcaklık yüksekken oluyordu ama öyle core hızını düşürcek kadar değil. 70 derce üasüt sıcaklıklara çıkan oyunlarda bu oluyordu. Şİmdi sıcaklıklar düşük olduğu için problem yok.
gpu throttling sıcaklık yüksek olunca sıcaklık düşsün diye kendini frenliyor bu da fps drop falan yol açabilir eski laptoplarda çok olurduO takılma sorunu genelde sıcaklık yüksekken oluyordu ama öyle core hızını düşürcek kadar değil. 70 derce üasüt sıcaklıklara çıkan oyunlarda bu oluyordu. Şİmdi sıcaklıklar düşük olduğu için problem yok.
kasam mesh hocam. Soğutma berbat. İntenete bi ekran kartımı yazıp bakın fanlar zaten fiyasko. Soğutma bloğu daha kalın olabilirdi. En azından ventusdan iyi bir model.Fan devri yüksek ve ona rağmen 78 dereceye çıkmış.kasa hava almıyor sanırım.fan sesi çok rahatsız etmediyse sorun yok.normal sayılır.