Arkadaşlar bu maça bilet almak istiyorum 15 mart günü satışa çıkacakmış 6 arkadaş gitmeyi planlıyoruz biletler ani tükeniyormu yoksa 1,2 saatte olsa satışta kalıyomu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Arkadaşlar bu maça bilet almak istiyorum 15 mart günü satışa çıkacakmış 6 arkadaş gitmeyi planlıyoruz biletler ani tükeniyormu yoksa 1,2 saatte olsa satışta kalıyomu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
ani degil 15 dk gibi bitmişti benimkinde hızlı olmanız gerekArkadaşlar bu maça bilet almak istiyorum 15 mart günü satışa çıkacakmış 6 arkadaş gitmeyi planlıyoruz biletler ani tükeniyormu yoksa 1,2 saatte olsa satışta kalıyomu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
Çok hızlı olman lazım.Arkadaşlar bu maça bilet almak istiyorum 15 mart günü satışa çıkacakmış 6 arkadaş gitmeyi planlıyoruz biletler ani tükeniyormu yoksa 1,2 saatte olsa satışta kalıyomu tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim
böyleyse sıkıntı olmaz alırız ilk defa gidicem nef arenaya alabiliriz heraldekanka herkes passo uygulamasından biletini kendisine alsın sonradan sıkıntı yaşamayın transferler ile alakalı
ondan sonra hangi blok olduğunada fazla takılmayın aynı tribün adından almanız yeterlidir
yani tribün adı aynı olduktan sonra aldığınız koltuğun pek önemi olmaz ona takılmayın