Galatasaray Lisesi Nasıldır?

Selam millet, sorum bi Galatasaray Lisesi öğrencisine veya gitmiş olana
Gerçekten merak ediyorum, Galatasaray lisesi nasıldır? Şöyle detaylı anlatan varsa süper olur:

• Küfür meselesi nasıl? Sınıfta veya koridorda serbest mi yoksa baya kontrollü mü? Arkadaş ortamında herkes birbirine rahat mı konuşuyor, yoksa dikkat ediliyor mu?
  • Disiplin olayları sert mi? Mesela ufak bi yanlışta bile ceza kesiyorlar mı, yoksa “rahatsız etmezsen problem yok” mu?
  • Genel ortamın havası nasıl? Öğrenciler terbiyeli mi yoksa biraz rahat ve serbest mi? Öğretmenlerle ilişkiler nasıl?
  • Öğretmenler sert mi yoksa yumuşak mı? Mesela soruyu bilemeyince kızıyorlar mı, yoksa sabırlı şekilde anlatıyorlar mı?
  • Yemekler nasıl? Kantin işleri iyi mi, yemekler yenir mi yoksa çoğu kişi dışarıdan mı hallediyor?
  • Sosyal hayat nasıl? Arkadaşlıklar, etkinlikler, okulun atmosferi falan…
İnternette hep resmi, klişe yazılar var, gerçek deneyim duymak istiyorum. Bilen varsa içten ve detaylı bi şekilde anlatırsa çok iyi olur. Gerçekten merak ediyorum, bi de neyi sevdiniz, neyi sevmediniz falan…
kanka bazı etkinlikler için galatasaray lisesine çok kez gittik ama gördüğüm kadarıyla çok egolular özellikle erkekler aşırı egolu buranın sahibi biziz havaları var etkinliklerde ama onun haricinde okul çok güzel çok fazla etkinlik yapıyorlar konumu desen harika her alanda takımı var ve imkanları çok geniş

kanka bazı etkinlikler için galatasaray lisesine çok kez gittik ama gördüğüm kadarıyla çok egolular özellikle erkekler aşırı egolu buranın sahibi biziz havaları var etkinliklerde ama onun haricinde okul çok güzel çok fazla etkinlik yapıyorlar konumu desen harika her alanda takımı var ve imkanları çok geniş
Hocam peki başka hangi okullara gittiniz sadece İstanbul'da mı yoksa Bursa falan mesela Tofaş Fen gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9. sınıfsan doğudaki fenotiplerle karşılaşman mümkün
Yok sadece meraktan sordum hocam bende oraya gidicek kapasite yok.

Hocam peki başka hangi okullara gittiniz sadece İstanbul'da mı yoksa Bursa falan mesela Tofaş Fen gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bakma bende etkinlik olmasa gidemem sabancı vardı çok aktif bir okul proje ve spor etkinlikleri olarak sporfest vardı oraya gitmiştim beşiktaşa yürüme mesafesiydi orasıda gayet güzel merkezi bence

Bu sene çalışan çoğu kişinin emeği mahvoldu buralara bakma zaten okul iyi olsa bile öğrencisi sorunlu olacak

Galatasaray lisesi ne ya gidince ne oluyormuş ortalama bir anadolu lisesi yeterde artar ne özellikleri varmış bana göre yks ayt 1. si mi çıkıyormuş galatasaray lisesinden veya benle ne farkı var oradaki insanların daha benim kadar iyi ingilizce konuşamıyorlardır ne kadar iyi öğretmeniniz olursa olsun hayatta her zaman kendi hevesinizle insanları başarıyla geçersiniz geçirmişim galatasaray lisesine :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,084
Üyeler
183,057
Son üye
Yigitt1
Geri